Мода

Красиви цветови комбинации за есента

Флорални мотиви с ярки цветове

24.09.2015г. / 07 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: discovercolor.ru

Снимка: discovercolor.ru

Ние жените искаме независимо от сезона да изглеждаме винаги зашеметяващо. Посрещаме есента с много слънце и настроение за мода.

С настъпването на новия сезон е време да обърнем внимание и на цветовите комбинации, които ще бъдат актуални през следващите месеци.

Свързани статии

Една от най-подходящите цветови комбинации за дами със светли коси е тази, в която присъства цветът на малината.

Тези наситени багри обичат класическите пастелни цветове като беж, екрю, шоколадовокафяво и люляково. Независимо дали в една визия ще комбинирате всички тези цветове, не забравяйте да съчетаете и светли тонове, за да се получи един красив контраст.

Следващото предложение е подходящо както за брюнетки, така и за блондинки. Розово-лилавите цветове се съчетават чудесно с багрите от студената гама. Различни нюанси сиво, бяло, екрю... Подобно съчетание би изглеждало чудесно, ако в него има игра на различни десени, като райе или флорални мотиви.

Ако предпочитате топлите кафяви нюанси, те се съчетават чудесно с лилавата гама, пепел от рози, екрю, млечнорозово.

Есента е сезон, в който не може да си позволим да не носим ярки и красиви цветови комбинации. Преоткрийте есенния гардероб със закачлив десен на точки в синьо, контрастиращ на топлото жълто.

Кажете да на красивите десени, които не могат без ярки цветове. Ако лятото ни бе цветно, то есента ще бъде изпълнена с още повече настроение и смели съчетания на цветове.

Флорални мотиви, точки, геометрични фигури и десени, които напомнят за лятото. Изберете рокля, пола или блуза в закачлив десен с птици или животни и ги съчетайте с жълто, оранжево, червено и сините багри.

Снимки: Alina Babina vk.com; discovercolor.ru

Коментирай