Мода

Какво да облека днес?

Свежи идеи за визия през есента

02.11.2015г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: файсбук What to wear today

Снимка: файсбук What to wear today

Първият работен ден от седмицата е стресиращ за повечето от нас. Ето защо е добре от предния ден да фиксираме своя имидж, за да може сутринта ни да бъде изпълнена с повече настроение и време, в което да се насладим на чашата ароматно кафе. Днес, в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко свежи идеи за визия.

Свързани статии

Ако работата ви налага да спазвате по-елегантен дрескод, не забравяйте за черната пола тип цигара, която се стеснява към коляното. Материята може да бъде памучна, ластична или от фина кожа.

Може да я съчетаете с вталена класическа риза или раздвижена блуза от трико в любимия ви цвят. Завършете имиджа с подходящи половинки обувки или боти, обемни аксесоари с цветни камъни и класическо палто.

Ако искате да се чувствате секси и в кожата си, заложете на имидж, в който има скини панталони от промазана материя или такива, които са от кожа. Те прилепват плътно по бедрата, удобни са и подчертават вашите красиви форми.

В случай, че и вие изберете кафявата гама, съчетайте я с блуза в екрю, късо кожено яке и аксесоари с подходящи цветове.

Кажете „ДА!" на плетените топли рокли, които ще бъдат акцент в есенната мода. С поло яка, сдълъг или къс ръкав, те са удобни за носене, а добавите ли към тях обемни бижута, красиви брошки, шал или ръкавички без пръсти в миг се превръщате в модел от списание. Забавлявайте се, докато избирате какво да облечете днес!

Снимки: Фейсбук What to wear today

Коментирай
Здраве и красота