Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Облечете топла жилетка и скини дънки

26.10.2015г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

С настъпването на есента, нямаме търпение да облечем топлите и красиви жилетки, които и този сезон ще бъдат абсолютен хит. В рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две идеи за визии, подчинени на бежовия цвят.

Облечете любимите ви скини дънки, класическа риза и разбира се обемна топла жилетка. Ако не харесвате изчистените класически цветове, изберете плетиво с красиви цветови комбинации. Не забравяйте, че за есента и зимата на 2015-2016 година апликациите върху плетивата и всички други акценти ще бъдат хит.

Ето защо и моделът е избрал класически модел жилетка, който е декориран с обемна яка, напомняща животинска кожа. Завършете имиджа с чантичка, която може да носите през рамо и класически боти.

Свързани статии

В следващата идея моделът е заложил изцяло на съчетанието между екрю и беж. Една спортна визия, в която ще се чувствате удобно и секси из града. Открийте вашия спортен панталон, като отново не забравяйте, че може да експериментирате с цветове и десени.

Особено актуални ще са обемните меки и рошави жилетки и пуловери. Ще ги откриете в изчистен вариант или с оригинална апликация. Що се отнася до моделите на панталоните, въпреки че чарлстона се завръща тази есен, водещи си остават тези линии, които се стесняват към глезена.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай