Мода

Блестяща идея с флорални мотиви от камъни

Преобразете обикновената спортна блуза

18.12.2015г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: clonesnclowns.com

Снимка: clonesnclowns.com

Модата е индивидуалност от блясък, настроение и усещане за стил. Всяка дама се стреми да добави нещо различно и неповторимо в гардероба си, което да я отличава. Понякога тайната на добрия стайлинг се крие в малките детайли, които само вие може да добавите към него, както е в следващата модна идея.

Както знаете камъните са абсолютен хит този сезон, затова трябва да се стремите да имате от всяка една част на облеклото в гардероба си, която да бъде декорирана с тях. Спортните блузи с цветни и блестящи апликации и други акценти, също са много актуални.

Свързани статии

В тази идея ще видите как да преобразите обикновената спортна блуза в бутиков модел. За целта трябва да си купите от кинкалерията камъни в различни размери и форми, поне 20 на брой и които да могат да се пришиват към материята.

Преди да започнете да шиете, подредете акцентите върху блузата. Създайте флорални мотиви, геометрични фигури, направете форми, които изразяват вашите моментни емоции. След това с помощта на игла и конец зашийте камъните.

Снимка: clonesnclowns.com

Коментирай