Мода

Облекла, които скриват целулита

Заложете на фигуралните чорапогащници

10.02.2017г. / 07 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едно от най-честите несъвършенства по кожата след стриите е целулитът. Красивият модел Ашли Греъм, който представя мода за пищни дами, сподели наскоро, че не се срамува от целулита си.

Ако вие не споделяте мнението на Ашли и не искате целулитът ви да е видим за околните, вижте как облеклото може да ви помогне да прикриете част от портокаловата кожа.

Стягащо бельо

Стягащото бельо е все по-предпочитано от дамите със закръглени форми. Не само прибира няколко излишни сантиметра, но оформя и прави по-малко видим целулита. Може да се носи под панталони, рокли, поли.

Трябват ви няколко дни, за да свикнете с усещането му, след това ще се влюбите в него. Но ако не ви допадне, доверете се на стягащите чорапогащници, когато носите рокли и прилепнали поли.

Спортен клин

Има много и различни видове клинове. Има и такива, които са малко по-скъпи, но определено в тях целулитът ви ще бъде по-труднозабележим. Изберете такива, които са с високо качество, а не само с красив десен. Що се отнася до цвета, винаги е по-добре да заложите на по-тъмните нюанси, когато искате да прикриете несъвършенствата.

Точният модел бански и бельо

Линията на банските и бельото, което избирате, могат да бъдат ваш верен съюзник и да ви помогнат да прикриете част от несъвършенствата по кожата. Помислете за красиви бикини, които да обхващат по-голяма част от дупето ви или такива, които са тип боксерки. Това важи и за банските.

При бельото може да се доверите на дантелата и цветните принтове, защото под гладките материи портокаловата кожа винаги прозира. При банските отново заложете на по-тъмните нюанси. Ако целулитът ви е в областта на бедрата и по-малко на дупето, помислете за красиво парео.

Принтове

Принтовете са чудесни и ще бъдат част от нашия пролетно-летен гардероб. Освен че правят визията по-интересна те прикриват целулита. Когато сте облечени в светли тонове, без значение дали сте с панталон, пола, рокля, това би подчертало несъвършенствата.

Свързани статии

Но едни точки или флорални мотиви върху белия цвят например, биха привлекли вниманието към тях, вместо към портокаловата кожа.

Чорапогащници

Когато избирате чорапогащници са много важни цветът, материята. Лъскавите модели в телесен цвят само подчертават целулита. Изберете такива, които са с лек бронзиращ ефект и с по-малко ликра. Фигуралните чорапогащници също са много красиви, стилни и прикриват безупречно целулита.

 

Коментирай