Мода

Модната икона лейди Кити Спенсър

Племенницата на лейди Даяна

27.06.2018г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
лейди Кити Спенсър. Снимка:Reuters

лейди Кити Спенсър. Снимка:Reuters

Тя е чаровна млада дама и е свързана с британското кралско семейство. Представяме ви лейди Кити Спенсър. 

Лейди Кити Спенсър е дъщеря на брата на покойната принцеса Даяна, Ърл Спенсър. Това я прави нейна племенница и братовчедка на принцовете Хари и Уилям. 

Родена е на 28 декември 1990 година в Лондон, но е израснала в Кейптаун. След развода на принцеса Даяна и принц Чарлз през 1995 г., родителите ѝ  заминават за  Кейптаун, за да избегнат медийното внимание не само заради развода, но и заради семейни драми.

В южноафриканската столица Кити посещава честно училище, а по-късно заминава за Италия, където учи история на изкуството. 

Родителите ѝ се развеждат през 1997 година.

Красивата дама не само е създала свой собствен стил, тя е модна икона. Красотата ѝ е забелязана от модното дуо  Dolce & Gabbana и често дефилира с техни модели на модния подиум, но и на светски събития. Прекрасната зелена рокля на цветя, която облече за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, отново е дело на италианския бранд. Кити има успешна кариера на модел и неведнъж красотата ѝ е била на кориците на най-големите модни издания.

Освен модата, обича да пътешества и не пропуска да споделя вълнуващи кадри от цял свят в профила си в instagram. 

Свързани статии

Спенсър е от семейство на филантропи и наскоро бе обявена за най-новия посланик на  марката Bulgari, популяризирайки благотворителните усилия на италианската бижутерийна компания  с Elton John Aids Foundation и Save the Children. Кити е и патрон на "Give Us Time" и посланик на Centrepoint, организация, която подкрепя бездомните младежи.

Повече за стила на Кити Спенсър може да видите в галерията ни.

Коментирай