Мода

Elie Saab: Гледам на женствеността с най-голямо уважение

Как ще разкрием красотата си през следващите сезони

25.01.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

„Исках да отпразнувам магията на женствеността.“, това сподели ливанският дизайнер Elie Saab при представянето на колекцията си пролет/лято 2019 на Седмицата на висшата мода в Париж. Досега в своите колекции той винаги е поставял акцент върху сватбената рокля, чиято поява предизвиква усмивки и е финал на модното шоу.

В тази колекция всеки тоалет на дизайнера спира дъха. Всеки модел носи магията на формите, ефирните материи, преливащите се цветове, блясъка на кристалите, блясъка на жената. Както добавя той: „Гледам на женствеността с най-голямо уважение“.

Как ще разкрием своята женственост през следващите сезони?

Свързани статии

Цветовете, които е добре да добавим в гардероба си са сините преливащи се нюанси, пепел от рози, екрю, бежово, червено. Всичко това представено под формата на ефирни материи с повече златни декорации, фини флорални бродерии. Защото женствеността е ефирност.

Ще търсим и асиметричните линии. Нещо, което не бива да забравяме да добавим към визията си са пайетите, тънките коланчета, които ще носим с висока талия и златни акценти. Още красиви модели от ревюто може да видите в галерията ни.

Коментирай