Мода

Колекцията висша мода на Chanel

Ще носим кадифе и панделки

17.07.2019г. / 12 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След смъртта на Карл Лагерфелд през февруари тази година, за нов главен дизайнер на френската модна марка Chanel бе обявена Виржини Виард. Тя започва работа в модната къща през 1987 година, първоначално като стажант, а не след дълго Лагерфелд забелязва таланта ѝ.

Висша мода за есен/зима 2019-2020 от Elie Saab

Е, преди дни, Виард представи колекцията висша мода за Chanel за есен/зима за 2019/2020 в библиотека, вдъхновена от тази в дневния апартамент на Габриел (Коко) Шанел на улица Cambon.

Невероятни модели, подчертаващи женствеността, романтиката в излъчването. Меко докосване в закръглени обеми, ретро напомняне от 80-те, високи сатенени яки, пепит в съчетание с каре.

Ако искате да бъдете забележителни и наистина различни, заложете на саката с обемни ръкави в горната си част, не пропускайте да носите кадифе, панделки с брошки и ефирни рокли със солей или деликатна флорална декорация и бродерия.

Панталоните са с висока талия също като роклите, широки крачоли и басти. Чувствайте се свободни да носите всички цветове от цветовата гама, но не забравяйте за десените, които съчетават в себе си повече от две багри. Донякъде линиите на някои модели рокли напомняха за късните 1770. Повече вижте в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай