Мода

Тренди обувки за зимния сезон

При дамите тренди моделите пристигат в свежи тонове и с открояващи се принтове

29.09.2020г. / 12 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

През зимния сезон предлагаме да забравиш за всички грижи и да се отдадеш на малко ваканция, тъй като особено тази година прекара повече време основно у дома.

И ако планираш по-студена дестинация или почивка в планината, на която да се насладиш с приятели, нека обувките, на които ще заложиш, да бъдат удобни за дълги разходки. Защо не и маратонки, ако времето го позволява или ако заложиш на модел, специално създаден за зимата.

Ако искаме да се уверим кои са горещите трендове на сезона, то нека си сверим часовниците с модните трендсетъри. Те винаги залагат на специфични дизайнерски модели, но също така и на популярни дизайни от Puma, Converse, Nike, Adidas, Skechers, New Balance, Asics, Diadora, Hummel, Supra.

Ако Adidas Stan Smith, Adidas Gazelle и Nike Cortez бяха сред фаворитите през последните няколко години, то през актуалния сезон доста модерни са моделите с по-масивна подметка като Puma Cell и Thunder Desert, New Balance 997H,  Adidas Tubular, Asics Gel Lyte. Може да избираш сред толкова много дизайни за по-женствени или за по-подчертано спортни визии, в зависимост от настроението и личния ти стил.

Мъжки боти

Есента няма да е същата без нов чифт мъжки ботуши, нали? По-небрежните модели за ежедневието са чудесна находка, защото лесно се съчетават с какво ли не. Ще ги обикнеш заради комфорта и всички възможности за различни комбинации с облекло. Никога няма да сбъркаш в съчетание с дънки или чино панталони.

При мъжките аутфити определено по-предпочитани са дизайните с малко по-футуристичен силует при спортните обувки като този на Puma Thunder Electric, Adidas Tubular, Adidas EQT Support, Puma XO Terrains, Air Max Gravitation и Oketo, или Under Armour Hovr. Това е – чифт удобни дънки, суитшърт и смели маратонки!

Дамски маратонки

При дамите тренди моделите пристигат в свежи тонове и с открояващи се принтове. Небрежните модели като тези на Converse, или новите Puma Cali, или Basket Reverse могат да се носят и с рокля, и с поли във всевъзможни цветове. Когато палитрата на есента те завладее, носи с удоволствие чифт дамски маратонки с деним и блузи с дълъг ръкав.

Търсиш перфектните спортни обувки? Можеш лесно да ги откриеш онлайн само с няколко клика. Комбинацията от синьо и зелено е чудесна за ежедневието, докато чифт кецове в нюанси на оранжевото ще изпъкнат независимо от деня и повода.

Май е време за нови маратонки?

Коментирай