Мода

Как да направим красива и стилна визия за специален повод

Очаквайте в новия епизод от влога „Ето как“ демонстрация на стилен грим и прическа от гостите ни Кирил Гуцов и Петер Първанов

29.01.2021г. / 08 19ч.
Аз жената
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Скъпи дами, наближават празнични поводи – 14 февруари и 8 март, за които всяка от нас би искала да изглежда прекрасно. Макар епидемиологичната ситуация да ни изправи пред големи предизвикателства и ограничения, дори и да нямаме възможност да отбележим специалните поводи по начина, по който сме очаквали и мечтали, това не бива да ни спира да се стремим към красива визия, макар и у дома.

В тази мисия да изглеждаме нежни, стилни и привлекателни, ще ни помогнат специалните пратеници на красотата – топгримьорът Кирил Гуцов и фризьорът Петер Първанов. Те ще ни покажат в най-новия епизод на влог поредицата „Ето как“ стилен грим и прическа за Свети Валентин, както и ще ни споделят някои от техните трикове за перфектна визия.

Live епизодът ще се излъчи на 5 февруари (петък) от 14 часа в сайта Az-jenata.bg, както и във FB страницата ни.

Кой е Кирил Гуцов?


Кирил Гуцов е професионален гримьор, моден редактор и инфлуенсър, който постоянно запознава своята лоялна аудитория от над 19 хиляди последователи в социалните мрежи с интересни факти за грима и различни козметични продукти, които най-често представя в своите авторски седмични класации.

Топгримьорът бе гост в епизода ни, посветен на есенните тенденции в грима, който може да гледате тук.

Сред неговите звездни клиенти са били дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева – Муки, Силвия Кацарова, Нели Петкова, Николета Лозанова и много други красиви дами.

Негов модел по време на епизода ще бъде прекрасната Радост Тодорова, Мис Вселена България 2015, известен модел и влогър.


В епизода на 5 февруари ще научим любопитни съвети и техники как да си направим красива и стилна прическа, дори и в домашни условия, а препоръките ще ни даде талантливият фризьор Петер Първанов.

Кой е Петер Първанов?


Петер е млад и талантлив фризьор, който се влюбва в професията още като ученик. Едва в 8 клас той вече знае с какво иска да се занимава и споделя, че дори е бягал от училище, за да ходи в любимия си салон в Плевен, да наблюдава работата на фризьорите. Мечтата му е била да бъде сред топфризьорите на България и след гимназията започва да работи при едни от най-добрите професионалисти у нас, в стремежа си да я сбъдне.

От две години е част от семейството на салони Murphy, където работи заедно с някои от най-популярните личности като Александра Петканова, Мила Роберт, Ваня Щерева, Рут Колева, Прея, Сантра.

Негов модел по време на live епизода ще бъде очарователната водеща на прогнозата за времето на телевизия Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Очаквайте епизода на 5 февруари от 14 часа, в който можете да се включите и вие като задавате въпроси към Петер Първанов и Кирил Гуцов, а те ще ви отговорят в реално време. 

Присъединете се, за да гледате събитието на живо ТУК.

Коментирай