Мода

Тенденции при дамските обувки и сандали за лято 2021

С идването на лятото е време да приберете зимните обувки и якетата и да подготвите гардероба си за по-топло време

02.06.2021г. / 14 18ч.
Мария Дуковска
Тенденции при дамските обувки и сандали за лято 2021

Измина година на работа от вкъщи и епизодични преживявания навън, което определи домашните чехли и маратонките като най-предпочитания ни избор. Но с идването на лятото е време да приберете зимните обувки и якетата и да подготвите гардероба си за по-топло време.

Ако мислите да закупите нов чифт или три, четири, сега му е времето за това. Възможността най-накрая да се отпуснем, да излезем спокойно извън домовете си и да разчупим ежедневното облекло означава, че е време да отворим гардероба си и да облечем любимите си дрехи и да обуем любимите обувки.

Най-новите тенденции в дамските обувки за сезон пролет-лято на 2021 г. са вече факт и ясно се забелязва, че прагматичните стилове, удобството и практичните модели ще са водещи и тази година. Може би, защото плавно и предпазливо преминаваме в нормално и социално ежедневие или защото сме отвикнали да носим нетрадиционни и ексцентрични обувки, които са далеч по-неудобни. Разбира се, нуждата от разходка и свеж въздух, било то до работа или магазина, оказва влияние на избора за ходилата ни, тъй като приоритетите и желанията ни се промениха в последно време. Необходимостта от движение и социален живот извън домовете ни изисква комбинация от стилни и комфортни обувки. Специалистите от stemanelli.com дават няколко ценни съвета и препоръчват дамски обувки и сандали от естествена кожа с удобни стелки/подметки, които ще гарантират лекота и комфорт за краката ви през топлия сезон.

Лесни за обуване, лесни за носене и лесни за събуване

Тенденциите за летния сезон 2021 изненадват с модерна визия за летни обувки, които бяха демонстрирани от модни дизайнери и ревюта. Модата е променлива и през всеки нов сезон се запознаваме с новите ѝ проявления.

Лятото е сезон на лекота и безгрижие, когато можем по-спокойно да експериментираме с различни стилове и модни тенденции, както и с новите си дамски обувки 2021. Моделите дамски сандали 2021 с ярък и ексцентричен дизайн, които привличат вниманието, са в най-новите модни тенденции през тази година. Обувките на платформа и дебел ток остават на висока почит, макар понякога да изглеждат груби или трудни за съчетание. Лятото 2021 е времето да бъдем смели и непринудени в стила си.

Модни съвети за дамски летни обувки 2021

Практични балеринки също са на мода, но издължени или заострени. За поредна година се запазва водещата позиция на кецовете с необичайна платформа, които са и лесни за комбиниране с различни видове дрехи. Можете да съчетаете дамски маратонки с различни облекла, като рокли, поли, панталони и дънки. Обувки с различни видове връзки, десени и каишки, които ще ви вдъхнат настроение и ще изглеждате привлекателно, също ще бъдат модерни през тази година. Изобщо обувки с украса и орнаменти под формата на ресни и пискюли, мрежи и перфорации, цветя, шипове, пайети и кристали също са в модните тенденции през 2021 година. Но всичко трябва да бъде умерено и с вкус!

Цветовете на дамски летни обувки през 2021

Забелязва се тенденция на спокойни цветови гами, като бежови и нюд тонове, синьо и бледорозово. Както и класическите наситени зелени, стилно черни и разбира се бели дамски летни обувки.

Моделите, представени от дизайнерите през 2021, са с подходяща визия за офис стил и бизнес облекло, както и за градски разходки, романтични срещи и вечерни излети.

Искате ли да добавите изисканост и женственост към летните си комплекти?

За да сте в крак с модата през лятото на 2021, вие трябва да имате дамски сандали с различни връзки и закопчалки, множество свързващи елементи и катарами. Потърсете новите си красиви дамски сандали, с които ще изглеждате перфектно с дънки или красиви очарователни еспадрили, които ще подхождат на рокли и къси панталонки. Други подходящи варианти са сандали и летни обувки на платформа, дебел ток или плоска подметка. Те са удобни и практични за ходилата ви, като ще ви позволят да се движите без затруднения и са чудесно допълнение към рокли, дънки, панталони и поли. Дамските летни сандали 2021 със стабилни токчета са по-удобни и практични от останалите обикновени обувки с токчета. В същото време те придават женственост и изтънченост.

На които и модели да се спрете за своето ежедневие през пролетно летния сезон, не забравяйте да ги носите с усмивка и увереност. Доверете се на своя личен стил и бъдете уникални.

Снимки: stemanelli.com

Коментирай