Мода

Пазарувайте дизайнерски артикули с до -80% намаление

09.06.2021г. / 08 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: BestSecret

Снимка: BestSecret

Температурите навън продължават да се покачват. Време е да изкарате дрехите си за топлия сезон и да експериментирате повече със своя неповторим стил. Проучете какви ще са актуалните тенденции това лято и се отдайте на шопинг. 

А ако се чудите къде може да откриете дизайнерски дрехи и аксесоари с уникално намаление до -80%, тайната е разкрита. Ексклузивният онлайн магазин BestSecret отскоро вече е достъпен и за българските потребители. 

BestSecret доставя до България

Ако все още не сте чули тази страхотна новината, ексклузивният онлайн магазин за мода BestSecret започва продажби и в България. Затворената онлайн платформа е една от водещите на европейския пазар, предлагайки над 3000 модни бранда с отстъпки между 20% и 80%.

Потребителите имат възможността да открият стилни находки на признати модни брандове като Diesel, Calvin Klein, Dior, Coccinelle, Guess, Puma, Fendi и още много други. Благодарение на BestSecret можете да притежавате мечтания дизайнерски гардероб, без да се налага да пресушите банковата си сметка.

Може да станете член само със специална покана

Както вече споменахме, BestSecret е затворена модна общност. Това, означава, че за да станете член и да се възползвате от чудесните предложения на платформата, е необходимо да получите специална покана. Да се сдобиете с такава е трудно, но днес е щастливият ви ден! Специално за нашите читатели BestSecret предостави ексклузивни покани. Побързайте и направете своята регистрация, преди някой да ви изпревари. Местата са ограничени и само най-бързите ще получат достъп до затворената модна общност.

Какви предимства предлага платформата?

Освен значителни намаления, онлайн магазинът на BestSecret предлага огромен избор от над 5 млн. артикула. В това число се включват маркови дрехи, аксесоари, обувки за мъже жени и деца. Почитателите на изискания и модерен интериор, имат възможност да открият и красива декорация за дома.

BestSecret гарантират бърза доставка, като дават възможност за безплатно връщане на артикули при необходимост. Вече няма нужда да се притеснявате дали сте уцелили точния размер, или дали поръчаният артикул ще се пасне с останалите дрехи в гардероба ви. В момента имате възможност да се възползвате от безплатна доставка - каква по-добра мотивация да направите първата си поръчка. 

Приемете специалната покана и направете своята регистрация още сега, за да се насладите на едно уникално шопинг изживяване! 

Коментирай