Мода

Мария Бакалова се превърна в модна сензация в Европа

Талантливата актриса бе специален гост на няколко светски събития

07.07.2021г. / 17 01ч.
Аз жената
Снимка: Getty images

Снимка: Getty images

След прекрасната новина, че Мария Бакалова е поканена да стане член на Американската академия за кинематографично изкуство и наука, звездният прах не спира да се сипе върху красивата актриса.

През последните дни номинираната за „Оскар“ за ролята си във филма „Борат“ 2 Мария бе включена в списъка със специални гости на няколко светски и модни събития в Европа, които привлякоха вниманието на медиите.

Първата българка, номинирана за престижната награда, бе заобиколена от знаменитости по време на представянето на новата колекция бижута на Louis Vuitton, което се състоя в Монако.

След това Мария Бакалова прекара няколко дни в Париж по покана на Armani, а по време на едно от модните събития чаровната актриса се снима в компанията на Анна Уинтур, която е известна, че не се снима с всяка звезда, а само с тези, чийто стил одобрява.

Следващото голямо събитие, което предстои на Мария е фестивалът в Кан, на който тя ще бъде гост. Очакваме с нетърпение появата ѝ там!

Снимки: Getty images

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
фсфс ( преди 2 години )
Нищоправеща грозновата бездарница !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
джъст -А- мен! ( преди 2 години )
Тая - нашта миловидна "девица" се опитва с подчертано умиляващата некои дрти дами РЕТРО-модна визия да трупа дивиденти и лайкове, бая странна стратегия ми се вижда туй дете да залага на до болка позната, клиширана и употребявана до безкрайност псевдо-похвати. Та нали тези дъртите Гарбо + Дитрих + Мерилин и Бекол са отдавна позабравени и изхвърлени на бунището на небитието...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимно ( преди 2 години )
До Веско: Какво ли не прави човек, само и само да не работи, нали, Веско?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Веско ( преди 2 години )
3 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 2 години )