Мода

3 оригинални идеи за подарък на най-добрата приятелка

29.11.2022г. / 09 10ч.
Аз жената
Снимка: Deposit photo.

Снимка: Deposit photo.

Стойностното и устойчиво приятелство със сигурност не се крепи на вещите, които си разменяме. Отделеното време за избора на индивидуален подарък обаче ще покаже на дамата, за която сме го избрали, колко много държим на нея. Особено ако това е нещо, на което тя отдавна е хвърлила око. Вдъхновени от магията на наближаващите празници, в следващите редове сме ви подготвили един малък списък от идеи за подарък на най-добра приятелка, с който ще успеете да впечатлите дори жените, които често проявяват капризи.

Защо правим подаръци

Имаме ли нужда от причина? С повод или без, чувството, което изпитва и подателят, и получателят със сигурност е положително и носи наслада. Удовлетворение у единия и благодарност от страна на другия. Все чувства, които карат хормона на щастието да се повишава. Само си помислете какъв би бил светът без жената, на чието рамо се опирате при всяка трудност, готова е да изслуша всеки ваш проблем, колкото и незначителен да е и споделя радостта ви при всеки успех, който постигате? Ако в съзнанието ви веднага е изникнал един определен образ, то тогава имате късмет, че разполагате с такъв човек до себе си. А може би вече сте отворили няколко уеб сайта в търсене на перфектния подарък за най-добра приятелка.

Най-добрият избор

Знаем, че невинаги можем да получим моментално просветление какво е нещото, което ще накара някое момиче от дамската ни банда да се зарадва. Затова ви предлагаме списък от няколко продукта и аксесоара, с които със сигурност няма да сбъркате. А всички тях можете да откриете в богатия каталог на онлайн магазин за козметика MAKEUP.

  • Заложете на уред, който ще подобри значително качеството на почистващите процедури на лицето. Както знаем, то е в основата на запазването младия и жизнен вид на кожата. Почистващата смарт четка за лице Foreo Luna Fofo Smart Facial Cleansing Brush Pearl Pink работи чрез звукови пулсации, които допринасят за тонизиране, отстраняване на замърсяванията в дълбочина, изравняване на микрорелефа и подобряване на кръвообращението. С нея определено ще покажете на вашата приятелка, че се вълнувате за благосъстоянието ѝ и искате да разполага само с най-доброто.
  • На какъвто и грим да се спрете като подарък за приятелка, то той ще бъде оценен. Коя жена не обича да разполага с най-различни разновидности на червилото или сенките за очи? Съветът, който ви даваме е да спрете избора си на продукт, който да влиза в ежедневна употреба. Например качествен фон дьо тен или слънцезащита за лице. Коригиращият фон дьо тен Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 съчетава и двете, като не само прикрива успешно несъвършенствата и предпазва кожата от вредното влияние на UV лъчите върху нея, но и осигурява грижа. Обогатен с иновативната молекула UP302, той подобрява състоянието на епидермиса, като се бори с хиперпигментацията. Поддържа високи нива на хидратация и оставя сияен и кадифен завършек. Всичко, което искаме, за да изглеждаме перфектно в ежедневието и то с минимални усилия.
  • Какъвто и продукт за домашни спа процедури да изберете, също ще бъде добре оценен от приятелката ви. Това означава, че искате тя да се чувства добре и да получава необходимото време, в което да се погрижи за себе си и да се освободи от напрежението. Комплектът „Ароматна вечер“ на полския бранд Organique включва соли за вана и душ крем за тяло с пречистени и органични формули, за да облагородят кожата на цялото тяло. А удивителното ухание, което разпръскват превръща процедурата в удоволствие за сетивата и ароматерапия, която подготвя мозъка за дълбок сън, за едно изпълнено с енергия утро.

Помнете, че дори най-малкият жест е проява на внимание към някого, а това е най-ценният подарък, който можем да направим!

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати