Мода

Аксесоари според зодията

Доверете се на звездите, за да изглеждате неотразимо

02.12.2022г. / 13 18ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

За да се чувстваме добре и да се представяме по най-добрия начин, ние често пъти се допитваме до звездите. Отговорите на много важни въпроси може би са закодирани някъде там, високо и просто чакат ние да ги разгадаем. Но можем ли да се доверим на зодията ни, когато става въпрос за външния ни вид? Разбира се.

В началото сме на един от най-празничните периоди от годината. Независимо дали говорим за семеен празник, офис парти или пък женска вечер навън, за да изглеждате добре, освен облеклото, трябва да подберете и точните аксесоари. В следващите редове ще ви предложим как да ги изберете според зодията. И така:

Овен

За вас са подходящи аксесоари, които ще ви донесат удобство и комфорт, като същевременно с тяхна помощ ще подчертаете индивидуалността си. Класическа черна чанта, в съчетание със смели блестящи обеци – тази комбинация ви описва напълно.

Какво ви очаква през 2023 според числото на пътя на живота ви

Телец

Вие не се страхувате да се отличавате от тълпата. Избирате аксесоари, които ви вършат работа и умело ги вплитате в своя стил. Препоръчваме ви да изберете такива, които издават бунтарската ви душа.

Любовен хороскоп за 2023

Близнаци

Продължавайте смело да поемате модни рискове както досега. Обувки с остър връх, чанта в екстравагантен цвят и обемно колие – това е вашият начин да бъдете забелязани. Добавете щипка класика към вашия стил и ще бъдете неотразими.

2023-а ще бъде годината на Водния заек

Рак

Вие сте със силно изявено чувство за собствен стил. Добре обмисляте, преди да купите нещо, а когато го направите, се привързвате към аксесоарите си. Ето защо сте склонни да ги носите отново и отново. Изберете чанта, която придава женственост и същевременно е функционална.

Женски хороскоп за 2023

Лъв

Вие обичате да поемате рискове, дори и когато говорим за аксесоари. Ето защо такива, които са модерни, са точно за вас. Смесвайте смело стиловете и не се страхувайте да покажете себе си.

Какви здравословни проблеми имат зодиите

Дева

Ако купувате нещо, предпочитате да дадете по-голяма сума пари и да инвестирате в качество, а не в количество. За вас е препоръчително да избирате аксесоари (чанти, обувки), които са различни и необичайни, а за да омекотите стила, съчетайте ги с класически и семпли бижута.

Таро карти за всяка зодия за 2023

Здраве и красота