Мода

5 трика да изглеждате скъпо облечена с малък бюджет през зимата

Изберете пухено яке в светъл цвят

12.12.2022г. / 13 50ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Често пъти, когато говорим за стил, свързваме тази дума с добро финансово положение. Но това невинаги е така. Усетът към дрехите и собственото тяло е това, което може да ни помогне да изглеждаме добре, дори и без да притежаваме солидни средства в банковата си сметка. Без съмнение, можем да дадем пример и за точно обратната ситуация – дами, със завидни възможности не умеят да покажат най-доброто от себе си, поради наличието на недотам добър вкус.

В следващите редове ви предлагаме няколко малки хитринки, с които можете да изглеждате скъпо облечена с малък бюджет през зимния сезон.

Носете термобельо

Свързани статии

Макар и да са популярни главно сред практикуващите зимни спортове, този тип дрехи могат да ви бъдат от голяма полза. Особено ако искате да носите по-елегантни облекла, но ще пътувате с градския транспорт или ще прекарате времето навън. Те ще ви осигурят нужната топлина, тъй като са изработени от специални материи, които задържат телесната температура. Върху тях без проблем можете да облечете по-тънко палто, любим панталон или по-ефирна зимна блуза. За предпочитане е термобельото да е с телесен цвят, като по този начин можете да го направите наистина незабележимо под дрехите.

Облечете си поло

Макар и позабравена, тази зимна блуза се връща като топтенденция през зимата. Изберете модел в черно, нюд или бяло. Можете да го съчетаете с кожен панталон, дънки, кожена пола или пък да го облечете под любимата си риза. Разбира се, за да намерите качествено поло, не е необходимо да плащате големи суми пари. Лесно ще го съчетаете с бижута в златно или такива от естествени камъни.

Носете пухено яке в светъл цвят

Ако сте почитателка на пухените якета през зимата, постарайте си да си вземете такова, което е в по-светъл нюанс. Например в светлобежово или пък нюд. Със сигурност то ще изглежда по-скъпо и класно от такова в черно. Пък и по този начин ще се отличите от тълпата. Убедете се, че ще изберете модел с колан, който ще подчертае талията ви и ще направи силуета ви по-стилен. Като допълнение можете да го съчетаете с аксесоари в подобен нюанс.

Празнични визии с много блясък от модния подиум

Съчетайте сако с шлифер

Просто няма как да не изглеждате стилно, ако облечете тези две дрехи заедно. Освен че ще ви осигурят топлина през студените дни, те ще повдигнат самочувствието ви и ще накарат погледите на всички да са насочени към вас. За да е още по-класно излъчването ви, убедете се, че косата ви е добре стилизирана. Хубав сешоар или пък конска опашка ще ви накарат да се почувствате и да изглеждате като кралица! Друг плюс е, че тези дрехи са идеални за носене както в работна среда, така и в по-неформална обстановка. Можете да излезете така дори на вечеря.

Модни идеи за вашата есенно-зимна визия

Изберете дълго колие

Аксесоарите безспорно са част от стайлинга, особено ако искате да изглеждате стилни. Начин да направите това е да прибавите към вашето облекло дълго колие. Може да е изчистено или пък с висулка, в златен или сребърен нюанс. Носете го върху поло или пуловер, а защо не и в съчетание с риза. Удължената форма създава оптическа илюзия и прави шията ви да изглежда по-елегантна. Особено добре се комбинира с облекла от естествени материи. Този трик ще довърши визията ви и ще помогне на дрехите ви да си паснат идеално, създавайки идеалната симбиоза между тях. Запомнете, че когато избирате такова бижу, не търсите нещо прекалено екстравагантно и ярко. По-скоро нещо семпло и класическо. Така ще можете лесно да го съчетавате с всякакъв тип дрехи. Разбира се, можете да намерите подобен тип колие в почти всеки голям магазин за дрехи. То ще ви помогне да бъдете стилни, без да харчите огромни суми пари.

7 неща, които елегантните жени никога не биха носили

Коментирай