Мода

6 идеи за парти тоалети, вдъхновени от модния подиум

Бъдете смела и покажете стил и класа

30.12.2022г. / 11 32ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

В сезона на празненствата на всички ни се иска поне за малко да забравим за ежедневието. Да намалим темпото и да се забавляваме. Ако сте любителка на модата и тенденциите са вашата страст, следващата селекция е за вас. Предлагаме ви идеи за парти тоалети, които са вдъхновени от модния подиум и последните дизайнерски колекции. Ето ги и тях:

Блейзър в комбинация със сатенена рокля

Идеята е заимствана от моден гигант, чийто стил остава неподправен през годините. В оригинал, роклята е тип нощница и това я прави подходяща за доста смели дами. Ако все пак искате да пречупите тази тенденция през своята призма, достатъчно е да съчетаете черен блейзър с рокля от ефирна материя. Можете да експериментирате с цветовете – бяло, червено, зелено – изберете модел, в който се чувствате удобно. Ако ви се налага да ходите пеша и да използвате публичния транспорт, за удобство можете да завършите тоалета с чифт кожени ботуши. Ако пък няма да ви се налага да вървите, можете да съчетаете с официални обувки.

Смел прозрачен панталон

Свързани статии

Ако облечете дантелена рокля, едва ли ще има човек, който ще се изненада. Ако обаче обуете полупрозрачен панталон, тогава наистина се пригответе да приковавате погледи – както мъжки, така и женски. За да балансирате излъчването, можете да комбинирате със скромно и целомъдрено поло. Тази тенденция е подходяща за всички дами, които се гордеят с тялото си и не се срамуват да го покажат!

Розова минирокля

Барби-розовото беше абсолютен хит през лятото. Ето с това предложение ви предлагаме да изненадате всички и да бъдете звездата на вечерта. Ако фигурата ви го позволява, бъдете смели и покажете перфектната форма, заради която сте неуморни във фитнеса. Тук важи правилото: „Колкото по-къса, толкова по-добре“. Ако комбинирате с обувки в същия цвят и палто, ще бъдете неотразима в празничната нощ.

Пайети

Неизменно свързваме пайетите с официални събития и празненства. Ако искате да блеснете на фирменото парти или пък да приковете погледите в нощния клуб, изберете тоалет с пайети. Не е задължително да е рокля – можете да бъдете по-разчупени и да изберете потник в съчетание с панталон или пък цял официален гащеризон.

Гащеризон

Както споменахме и по-горе, когато говорим за празник, гащеризонът ще е в същия стил – бляскав, с пайети, изработен от ефирна материя. Можете да изберете модел, който е с буфан ръкави от тюл или органза. Ако искате да удължите силуета, постарайте се крачолите на гащеризона да покриват почти цялата обувка, като се вижда само нейният връх. Отдолу можете да обуете както модел с нормална височина, така и обувки на платформа (те ще удължат значително ръста ви). По-високите обувки са подходящи ако сте миньонче, но ако имате нужната височина, добавяйки още, рискувате да изглеждате по-груба.

Червена рокля

Един запомнящ се модел от модния подиум – червена рокля тип „принцеса“. Разбира се, обемът е значително по-малък от този на булчинска рокля, но идеята е същата. С такава рокля ще изглеждате романтично, ще излъчвате класа и стил. За да допълните визията – вържете косата на кок и съчетайте с малка червена чанта, червени обувки и палто от естествен или изкуствен косъм. Бъдете принцесата на вечерта!

Коментирай