Мода

Колекцията на Emporio Armani за есен-зима 2023/2024

Ярки цветове в комбинация с черно и сиво

24.02.2023г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Миланската седмица на модата е едно от значимите модни събития, които се провеждат ежегодно. По традиция в началото на всяка година, модните дизайнери представят своите колекции за есен-зима. Февруари почти отминава и малко преди да започне Седмицата на модата в Париж, „минаваме“ през Милано. Погледът ни е отправен към колекцията на Emporio Armani за есен-зима 2023/2024.

Armani и неговата вълшебна колекция за пролет/лято 2023

Както самият Джорджо Армани отбеляза, цветовете в колекцията му за жени са наситени, а именно маджента (цветът на 2023 година), синьо, лилаво и тюркоаз. Черно, бяло и сиво, както винаги също са част от колекцията на модния бранд.

Маестро Армани отбеляза, че колекцията му е докосната и от идеята за Елизабетинския театър, за който се знае, че е театърът по времето на Елизабет I. Именно черните панделки, шапките, блестящи сини и зелени кадифени костюми, и розови копринени ризи с яка и накрайници, са докоснати от епохата на Ренесанса.

Флорални маникюри за пролетта за всяка зодия

Това, което няма да пропуснем да добавим в гардероба си са пайетите в различни цветове, размери и форми, флоралните декорации, елеците, дантелата и панталоните с висока талия. Една забележителна колекция, която заслужава внимание. Вижте част от нея в галерията ни.

Коментирай