Мода

Armani и неговата вълшебна колекция за пролет/лято 2023

Вдъхновена от арлекин

27.01.2023г. / 06 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Седмицата на модата в Париж продължава да ни вдъхновява с невероятните си модни представления Haute Couture. Обръщаме поглед към творенията на Джорджо Армани и Armani Privé за 2023, вдъхновена от арлекините.

Бяха представени 77 невероятни тоалета висша мода. Докато познатите костюми на арлекин имат крещящи цветове, тук идеята бе представена с нежнозелено, лилаво, бледосиньо и златно, черно. Багри, които напомнят за интериора на венецианските дворци.

Висша мода от Chanel за пролет-лято 2023

Колекцията е представление на блясъка, представен от фини камъни, деликатни пайети, пришити върху ефирни и лъскави материи. Прекрасни графични очертания, които по никакъв начин не развалят деликатността на модела.

Колекцията Haute Couture на Dior пролет/лято 2023

Металик зелено, розово, сиво. Асиметрични линии при роклите, дълбоки деколтета. Впечатление направиха и не по-малко интересните аксесоари. Компактни чанти, обемни гривни, флорални декорации върху роклите.

Цветове и акценти, които се преливат един в друг и няма съмнение, че на червения килим на някое светско събитие съвсем скоро ще видим поне една знаменитост облечена в тоалет от тази колекция. Повече за нея може да видите в галерията ни.

Коментирай