Мода

„Сексът и градът“ става на 25 – визии, които няма да забравим

Един вдъхновяващ сериал

07.06.2023г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Датата е 6 юни 1998 година, когато е премиерата на първи сезон на сериала „Сексът и градът“. Любим на поколения жени, с 6 сезона и два пълнометражни филма, „Сексът и градът“ не е просто лента за модата и секса. През годините той ни разкри истини за динамиката на живота, отношенията между приятелите и тези с любовниците ни.

Тест: Коя героиня от „Сексът и градът“ сте?

„Рядко се случва един филм да има толкова дълъг срок на годност.“ казва Моли Роджърс, която започва преди години като асистент стилист, но впоследствие става главен „виновник“ за това да виждаме на екрана толкова много стил и красота във визиите на Кари, Миранда, Шарлот и Саманта.

И сега, след 25 години по-късно очакваме втори сезон рестарт сериала And Just Like That, който отново ни потапя в съвременни въпроси за света и отношенията, за загубите, за преоткриването и за това, че отдавна забравена любов може да напомни отново за себе си. Защо жените толкова много харесваме Sex and the City, както и неговите продължения? Вероятно чувстваме, че има по нещо от всяка от главните героини в нас.

Кари Брадшоу за модата

Може би пък сме запалени по модата. Със сигурност причините са много. Удоволствие бе за нас да се върнем 25 години назад и да си припомним някои тоалети, сцени и моменти до днес, които винаги ще будят усмивки в нас. Вижте малка част от визиите на героините в галерията ни.

Коментирай