Мода

Стилът „Барби“ – как да бъдете актуални с тренда, който подлуди света?

Заложете на високи розови обувки

25.07.2023г. / 09 51ч.
Мария Василева
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Ако харесвате света на модата и следите редовно тенденциите, вероятно сте забелязали, че тази година розовият цвят е абсолютен хит. За да стане обаче вашият свят още по-розов, към модните течения се прибавя и кукленски елемент.

Популярната играчка Барби вдъхновява дизайнерите по целия свят, а през този сезон нейната романтична история дори беше екранизирана. Разбира се, ако искате да сте в крак с модата не е необходимо да се обличате в розово от глава до пети. Ето защо в следващите редове ви предлагаме няколко идеи за кукленски стил. Ето ги и тях:

Облечете розова рокля

Ако харесвате този цвят, защо трябва да го пренебрегвате в гардероба си? Погледнете живота от неговата забавна и сладка страна. Лятото е идеалният момент да се осмелите и да облечете розова рокля. Ако фигурата ви го позволява, изберете модел, който е с мини дължина и стеснен в талията, разкроен надолу. Ако пък това ви се струва прекалено смело, заложете на дълга еластична рокля.

Изберете пола в бонбонено

Може би ще се изненадате колко свежо може да изглежда ако комбинирате розова сатенена пола с вашата любима бяла тениска и кецове. Това съчетание е особено подходящо за руси дами, но това съвсем не е задължително. Очаровайте всички в офиса и си създайте цветно настроение с подобен аутфит.

Заложете на розов бански

Морският бряг и лятната ви почивка са идеалният момент да покажете вашето чувство за мода и тенденции. Можете да комбинирате розовия си бански костюм с други цветове с пастелен нюанс – синьо, зелено, жълто, виолетово. Със сигурност няма да останете незабелязани както на плажа, така и в близкия плажен бар.

Обърнете внимание на чантата

Този обичан дамски аксесоар може да бъде срещнат под всякаква форма и размер. Това лято обаче розовата чанта е абсолютен хит. За предпочитане е да изберете модел, който е малък, изработен от естествена или изкуствена кожа или пък лак. Ако обичате партитата и нощния живот, тогава розова чанта с пайети ще пасне идеално на стила ви.

Изберете плажни чехли с цвят на дъвка

Може би това е най-лекият вариант за стил, който напомня Барби. Изборът на розови плажни чехли може да се окаже удачен вариант за вас, ако не си падате по ярките цветови комбинации. Можете да съчетаете чехлите с любимите си дънкови панталони, бяла тениска или риза, както и огромна плетена плажна чанта.

Барби във фитнеса

Въпреки че през този сезон мислите ни клонят към морския бряг и почивките, за да поддържаме форма, не трябва да пропускаме редовните тренировки във фитнеса. Ако харесвате сладкия стил на Барби, можете да го пренесете в залата за тренировки. Така ще си създадете настроение и ще се заредите с положителни емоции.

Заложете на розови високи обувки

Ако сте от дамите, които обожават високите обувки, този сезон вашият стил изживява истински апогей. Вместо традиционните женствени модели, изберете високи розови обувки с дебел ток и платформа. Така ще добавите към височината си поне 10-15 сантиметра и ще можете да претворите успешно стила на Барби.

Коментирай
Свободно време