Мода

Кои са любимите летни аутфити на инфлуенсърите?

Комбинирайте къс топ с макси пола

10.08.2023г. / 09 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

С появата на социалните мрежи, инфлуенсърите се превърнаха в новите модни диктатори. Достатъчно е да погледнете само нечий профил, за да разберете кои са последните тенденции в облеклото, грима и прическите. За да можете успешно да пречупите модата през вашата призма, в следващите редове ще ви споменем няколко тренда, които можете да заимствате от създателите на дигитално съдържание това лято. Ето ги и тях:

Романтични флорални мотиви в земни цветове

В сезона на музикалните фестивали ще видите много наши и чуждестранни инфлуенсъри от нежния пол да носят рокли, поли или гащеризони с флорални мотиви. Но тук има една особеност. Те са обагрени по-скоро в земни тонове, като например: тъмнооранжево, кафяво, керемида, зелено, бяло, бледожълто и др. Често пъти тези тоалети се съчетават с по-груби обувки като кубинки или пък високи кожени ботуши. В зависимост от предпочитанията ви, можете да изберете големи флорални мотиви или такива, които са по-малки. Съчетайте с небрежна прическа тип „плажни вълни“ и любимата си малка кожена чанта.

6 трика да изглеждате по-слаби с помощта на дрехи?

Нюанси на оранжевото


Мандариненият цвят е весел, забавен, създава настроение и в същото време изглежда стилно и класно. Представете си страхотен оранжев ленен сет от две части, който безупречно се съчетава с по-тъмния загар на кожата през лятото… Ако към това добавите и аксесоари в златно, ще получите прекрасен аутфит, с който можете да покорите не само плажа, но и доста мъжки сърца! Разбира се, не бива да се ограничавате само в един цвят – оранжевото може да бъде част от флорален или абстрактен принт, или пък да изберете дреха в прасковено. Тези цветове идеално си пасват с кафяви сандали от естествена кожа.

Идеи за няколко бюджетни летни аутфита

Шикозна риза и широк панталон

Ризата се настани трайно в нашия гардероб през последните няколко сезона. За лятото инфлуенсърите предпочитат тя да е по-широка и от естествена материя – лен, памук, коприна или пък сатен. Със сигурност сте видели някоя дама, която следвате в социалните мрежи да има поне една снимка на визия с риза и широк панталон, като те може да са комплект или пък просто да изглеждат добре в съчетание.

Ограничение в цветовете няма, като можете да изберете риза в бяло, тюркоаз, оранжево или пък бежово. Съчетайте с панталон със свободна кройка и се насладете на комфорта, който този сет ще ви предложи.

Едноцветен шик


Кралицата на социалните мрежи Ким Кардашян бе забелязана наскоро да отива на мач на своята дъщеря в аутфит, който бе в един тон. Тя бе подбрала клин, тесен потник и чехли в почти еднакъв цвят. Всички знаем, че тя е абсолютен трендсетър и това, което облича отразява последните тенденции в модата.

Не на последно място, такова облекло може да бъде доста стилно, тъй като в него липсват ярки елементи, принтове и излишни декорации.

Плетени рокли в неутрални тонове (Crochet dresses)


 

През това лято плетивото изживява своя Ренесанс и можете да го видите навсякъде – под формата на къс топ, бански, дълга плажна рокля или пък къса рокля за плажно парти. Разбира се родните и чуждестранни инфлуенсъри не подминават тази тенденция и включват смело такива дрехи в своя летен гардероб.

Естествените материи, от които са изработени тези облекла могат да се съчетаят с аксесоари от кожа или злато. По-смелите от вас могат да изберат и дълги кожени ботуши и каубойска шапка.

Комбинация от къс топ и макси пола

Ако това лято разгледате профилите на известните дами, със сигурност ще видите един тоалет, който неизменно присъства във всеки един от тях и това е късият топ в съчетание с макси пола. Тази комбинация е идеална за ваканция както по бреговете на нашето море, така и по лазурните плажове на Средиземноморието. С такива дрехи ще се чувствате прохладно и удобно, а и освен това те са подходящи за всякакъв тип фигура, особено за дами с по-изразен ханш.

Комбинирайте с плетена шапка и чанта, а обувките подберете според настроението – чехли на ток или пък сандали с равна подметка.

 

Коментирай