Мода

Колекцията на Armani за пролет-лято 2024

Обгръща ни разкош от цветове

26.09.2023г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Краят на месец септември е един от най-важните периоди за света на модата, тъй като вниманието е отправено към Седмицата на модата в Милано, която представя колекциите за сезон пролет/лято. Е, вече с интерес разглеждаме предложенията на едни от най-големите модни къщи. Започваме с Armani и колекцията, в която има преливащи текстури, ефирни материи, настроение, което много напомня за море и русалки.

Giorgio Armani не ни води за първи път към морето. В колекциите му често могат да бъдат забелязани цветове като розово, лилаво, синьо, морскозелено, както и техните нюанси.

Свързани статии

Колекцията му за пролет/лято 2024 е изцяло за ултрамарина, представяйки разкошни багри, като кобалтовосиньо, с нюанси на бронз и сребро, яркозелено и кралско лилаво. Разбира се, бялото и черното също са намерили своето място в колекцията. Много женственост в линиите, рокли с красиви бродерии, съчетани със сребристи панталони в свободни линии.

Цветовете определено играят важна роля в това какво настроение придава нашата визия. Когато имаме златисто, сребристо и вълшебните цветове на русалката, елегантността прозира във всяко наше движение.

Повече за колекцията за пролет/лято 2024 може да видите в галерията ни.

Коментирай