Мода

Rabanne за пролет/лято 2024

Визия с много блясък

17.11.2023г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Когато видиш моделите му, дори още преди да си чул чия е колекцията, нещо ти подсказва, че се досещаш кой би могъл да е творецът. Пако Рабан (Paco Rabanne), който ни напусна през 2023 година, винаги се е отличавал с много блясък и нестандартни акценти в колекциите си. Творческият директор Жулиен Досена, който е на този пост от 2013 и премахва „Пако“ от името на модния бранд, представи втората колекция, след смъртта на именития дизайнер. 

Rabanne за пролет/лято 2024 отново показва, че това е моден лейбъл с различна естетика. Много златно, сребристо, вплетени в мрежести ризи, паунови пера, сари, панталони, поли. В гардероба си ще добавим и повече фини ресни и верижки, материи украсени с метални акценти, някои от които напомнят за листа. Моделите, които дефилираха бяха като жрици, с ботуши в римски стил, сандали с фини каишки на равна подметка. 

Пролетта и лятото ще бъдат сезоните, в които ще греем с много блясък и разкош, а най-хубавото е, че вече можем да открием някои вдъхновения в модните бутици. В галерията ни споделяме малко повече от колекцията на Rabanne за пролет/лято 2024.

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай