Мода

Звездните тоалети на партито на Vanity Fair

То се провежда след церемонията по връчването на наградите „Оскар“

12.03.2024г. / 12 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Ежегодното събитие по връчването на наградите „Оскар“ е едно от най-значимите за филмовата индустрия. За него винаги продължава да се говори в продължение на седмици след пищната церемония. Всяка церемония си има и специално парти след това, на което присъстват всички номинирани за награда „Оскар“, такива, които са спечелили във въпросната вечер това отличие или предишни години. 

Свързани статии

На афтърпартито на наградите „Оскар“ сред поканените могат да бъдат забелязани и топспортисти, топмодели, известни бизнесмени и известни лица от шоубизнеса. Партито на Vanity Fair, на което всички се събират след официалната церемония, продължава да показва от блясъка на визиите на гостите, някои от които от червения килим, до залата в Dolby Theatre и афтърпартито сменят по няколко разкошни тоалета. 

Най-известните модни дизайнери се надпреварват да покажат своите творения, представени от имена като Ева Лонгория, Матю Макконъхи, Салма Хайек, Марго Роби, Кайли Миноуг и много други. Асиметрични линии, ярки цветове, много блестящи и ефирни материи, пищни декорации от камъни... Такива бяха звездните тоалети на партито на  Vanity Fair. 

Повече може да видите в галерията ни.

Свързани статии

Коментирай