Мода

Peek & Cloppenburg отваря нов магазин в София

В магазина ще се предлагат над 100 различни марки

18.04.2024г. / 16 22ч.
Мария Дуковска
Peek & Cloppenburg отваря нов магазин в София

Този уикенд (18-21 април) магазинът P&C, който предлага разнообразие от водещи модни марки, празнува своето голямо откриване в Paradise Center. На място в магазина ви очакват музика на живо, специален кът за грим, вкусни изкушения и още вълнуващи активности.

Много сме щастливи от възможността да инвестираме в отварянето на следващия си магазин в Paradise Center, най-добре позиционираният лайфстайл център в София. Макар че вече толкова много години сме в страната, гледаме напред към бъдещето и продължаваме да разширяваме и да подобряваме присъствието си на българския пазар. Като цяло сме доволни от бизнес развитието в България и сме щастливи от възможността да предлагаме на нашите клиенти добре познатите марки вече и в Paradise Center – комбинация между търговия, развлечение и природа – подобно на останалите концептуални търговски обекти в Европа“ , споделя Соня Валериева Байрактарова, Генерален Мениджър Продажби в Peek & Cloppenburg.

В новия магазин в Paradise Center, P&C ще предлага над 100 различни марки под един покрив, с обща търговска площ над 2800 кв. м. Целта е всеки клиент да може да намери перфектното облекло за всеки повод и стил.

Новата концепция цели да улесни ориентацията на клиентите и да ги предразположи да се вдъхновят от множеството предлагани модни продукти. Друг акцент е зоната със спортно-елегантни артикули за по-младите.

Двуетажният магазин се стреми да предостави приятно изживяване на своите клиенти и да ги вдъхнови с разнообразие от премиум колекции на водещи марки. Всички дамски дрехи се намират на приземния етаж, а мъжете могат да пазаруват на етаж 1.

Коментирай