Той

Той е женен

31.10.2006г. / 20 30ч.
Аз жената
Той е женен

Изживявайки момент на душевен стрес, не спирате да си задавате въпроса защо се случи точно на мен. Той е привлекателен, галантен, обаятелен и без съмнение женен. А вие сте красива, млада, с процъфтяваща кариера, която в негово присъствие се превръща в слаба, емоционално нестабилна жена, по-скоро наподобяваща тийнейджърка.

За хлътналата жена оправданието, че сексът е една от физиологичните нужди на човека е повече от удобно. Още повече, че любовта е сляпа и на преден план виждате хубавите страни на мъжа. Той е безкрайно внимателен и романтичен, не се държи собственически и с лекота отгатва какво обичате. Не случайно при срещите ви сърцето ви затуптява учестено, свива ви нещо под лъжичката и дишайки като робот забравяте за всички ограничения и се отдавате на удоволствието. До скоро макар и твърдо решена, че не сте нищо повече от приятели, започвате да се заблуждавате, като си казвате “Това е само секс!” Самоопределяйки се като любовница, лесно приписвате всичките си недостатъци на природата и това, че човек е грешен. А решението да станете такава е единствено ваше и то зависи от интелекта ви, чувството на такт, импулсивността ви, порядъчността ви, емоционалността ви, комплексите ви, способността ви за себеотдаване и т. н.

В началото се радвате на любящ мъж, който не ви се вре в жизненото ви пространство. Не се грижите за него, както за прането му, така и за душевния му комфорт. С вас той не е уморен и нещастен, а е готов за удоволствия и забавления. По този начин връзката ви изглежда интригуваща и съблазнителна, но моментът на истината все някога ще настъпи.

Вие ще осъзнаете, че каквото и да означавате за него, никога няма да сте олицетворение на домашен уют, няма да се наслаждавате заедно на празниците, а уикендите ще прекарвате с домашния си любимец. Може би е немалък процентът на мъжете-рогоносци, които след поредната любовна нощ споменават на любимата си, че някой ден ще стане негова съпруга. А процентът на изпълнение на обещанието е нищожен.

С течение на времето се чувствате все по-оплетена в мрежите на любовта и изневярата. Разбирате, че на фона на съпружеското му внимание, игрите с децата, събирането на фамилията вие сте само допълнението към сладкишът.

Възможно е романтичната ви връзка да зарежда мъжа с енергия, която го кара да се чувства подмладен и щастлив. По този начин е напълно задоволен от фееричните ви взаимоотношения и любящото си семейство и не се замисля да промени нещо драматично в живота си.

“Той е открил жената на живота си!” Този вариант е по-лош и от всички други взети заедно. Връзката ви предполага развитие – драматични сцени на ревност, тежък развод, съкрушени деца. Всеки път когато трябва да отиде в училището, на рожден ден или по друг повод, където присъстват укорителните роднински погледи, пропастта между вас двамата става по-голяма. Може да се окаже, че допадналите ви в началото качества у партньора ви изчезват, в резултат на което любовните чувства бавно и сигурно се изпаряват.

Домашният му уют не му доставя нужното удовлетворение и от преуспяващ и устремен служител на някоя фирма се затваря в работата си, прикривайки неудовлетворението си от настоящия “семеен” живот.

Може би е възможно жените да се предпазват от съкрушителните връзки с женени мъже, като си наложат табу на подобни взаимоотношения. А може би не.

Коментар: Статията е едно пожелание, но при мен действителността е друга. Съпругът ми си има любовница и дете с нея, а в същото време има брак с мен. Така че другата успя да разбие едно семейство.
Ива Попова, 37 г.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
natali ( преди 11 години )
az sushto imam vruzka s jenen muj i samo kato chuq che jenamu mu zvuni po mobilniq i otkacham
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
....Silviq.......... ( преди 11 години )
Така нз защо , но ми стана интересно и прочетох мненията на жените по - горе. Бих искала и аз да кажа нещо по въпроса. Случи се и на мен , самоче при мен разликата е че аз не допуснах , и за напред никога няма да го позволя. Жененият мъж си е женен , а от семейството по важно няма !!!! Запомнете го това. А то важи както за жененият мъж така и за младите девойки , който по някаква причина се бъркат там дето не им е работата.Вместо да търсите подходящият с който Вие да създадете едно хубаво и здраво семейство си съсипвате живота като си губите времето с чужди мъже.Едно че не е редно , второ че вредите най-много на себе си , после и на много други хора около Вас , както и около мъжа !!!Да знам " АЗ ГО ОБИЧАМ" ..*** каква обич е т'ва това е подигравка.И има нещо вярно което прочетох по горе - той ако е толкова отчаян и в семейството му нещо не е наред той , отдавна отдавна да е прекратил това. И имаше едно момиче дет казва че не тя а жена му била секс играчката хахахаха милааааа осазнай се какви ги приказваш.И просто съвт не правете тази грешка не се отдавайте на някого който само си играе с вас незвисимо какво приказва или прави : скъпи дрешки предоставяне на една или друга материална облага НЕДЕЙТЕ - ИЛИ ПОНЕ НЕ ДЕЙТЕ ДА ТВЪРДИТЕ ЧЕ ТОВА Е ЛЮБОВ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимно ( преди 11 години )
А има и друга приказка: каквото е в царица, това е и в магарица
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
titi ( преди 11 години )
Do predi izvestno vreme bqh kategori4no na stranata na saprugata. V pove4eto slu4ai tq moje naistina da e dobra jena i izob6to da ne zaslujava podobno otno6enie ,no mnogo ot ne6tata v jivota se su4vat bez da gi planira6.az li4no sam vliuvena v jenen maj,kojto dori e po-malak ot men s 3god.Az sam razumna jena ,koqto misq 4e tova nqma da se su4i na men,no eto 4e se su4va.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
nadejda ( преди 11 години )
az sa6to imam vrazka s jenen maj ot edna godina i go obicam tvarde mnogo mnogo pati izkah da se otreka ot nego no nemoga toy e 30 god jenen e 10 godini i ima di6teria na 9 godini izkam samo edno da otbeleja tova 4e e jenen ne ozna4ava ce nemoje da obica daje ste vi spodelya nesto mnogo interesno prez cyalata tazi godina nie ne sme pravili nito edin pat seks ne za6toto az neizkam a zo6toto toy pojela po tozi nacin da mi dokaje ce ne e sas men samo za seksa a za za6toto me obica takace pri nas ne6tata sa malko po razlicni v toya slucey milata mu jenicka e seks igrackata....................
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Руми ( преди 11 години )
В отговор на "Непозната" Имала съм връзка с женен маж и не съжалявам.Можех да го имам но ми беше жал за женаму която беше с 4 години по голяма от него не работеше и чакаше сутрин ,той да и остави 30лева .Тя ме откри и си поговорихме аз съм на 33 с бъдеще а тя 46 .Стана ми мъчно за нея .Тя се бе примирила с тази жена лАз я разбрах ,но другата дали ще я разбере. Е мерси от тези подараци .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Непозната ( преди 11 години )
Прави ми впечатление,че повечето женени мъже лъжат любовниците си,че не правят секс със съпругите си.Смях,смях,смях.Който е бил женен ще потвърди,че липсата на секс е прецедент в семейството.Коя съпруга ще търпи мъж който изобщо не прави секс с нея?И кой *** ще остави жена си без секс - нали това автоматично означава,че тя се задоволява с някой друг мъж ..."Моето си е мое ,но и чуждото не го давам"Да, много наивни и глупавички момичета има по света.Липсата на секс в къщи е една класическа лъжа,но ... не знам защо винаги хваща ред.Щом мъжът с лекота лъже съпругата си ,какво ще му пречи да лъже и любовницата? ЛЪЖЕЦЪТ СИ ОСТАВА ВИНАГИ ЛЪЖЕЦ.Човек не се променя и щом може да лъже и да изневерява,то ще го прави винаги ,когато има възможност.Или може би той само с вас е честен - каква наивност!Та дори и да го разведете, нали след вас идва следващата "голяма любов" с която ще ви изневерява и на вас.Мога да разбера жените,които се възползват от облагите на връзката с женен мъж без да хранят излишни илюзии.Да се задоволяват да бъдат на втори план и да го делят с жена му.Като си получават и съответните компенсации за неудобствата.Но глупачките,които вярват ,че са единствени и са любовта на живота му са просто за съжаление.Те остават накрая с празни ръце , разбити сърца и най-вероятно с напразно пропиляна младост в тайни срещи и криене.Обикновенно съпругите следят мъжете и любовниците им.Аз имам едно предложение към любовниците : проследете любимия си мъж за да видите как се държи в присъствието на съпругата си, колко мил и нежен е с нея, как си изкупува вината с подаръци и романтични жестове ... пък тогава се върнете в своя измислен свят.Може пък и да се събудите?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
val ( преди 11 години )
vrazka s jenen maj - samo za jeni,nesposobni da izpitvat lubov. kolkoto i da si mislite v na4aloto,4e vsi4ko e samo seks za raznoobrazie,rano ili kasno vaprosniqt gospodin,li6en ot lubovni laski vka6ti 6te vi nakara da se vlubite v nego s nejnoto si i zadovolqva6to vsi4i vi jelaniq otno6eie. 6te si kajete - "Gospodi,naistina li ima takav maj na zemqta!"-no kogato se usetite zatanala po-vlubena ot vsiakoga,6te iskate da izbiagate,no nqma da uspeete. ne za6toto niama da imate sili,a za6toto toi nqma da vi pozvoli. nikoi maj na bi se otkazal bez uporita borba ot edno divo i plameneno seks izjivqvane. Taka 4e moqt savet e bqgaite dale4e ot takiva gospoda.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Plamena ( преди 11 години )
Nikoga ne trqbva da se nadqvash,che shte polu4ite neshto ot edin jenen maj,dori i da niama deca,shtom e jenen i dosega ne se e razvel,nqma da go napravi..Toi obicha jena si ,kolkoto i da boli ,tova e istinata..Moje da vi dava vsi4ko,da kazva che vi obicha,da e gotov na vsi4ko ,koeto pojelaete,tova za nego e zabava,igra..zatova pomislete kolko vreme si gybite s jenen maj!!Nqma smisal,smisalat na jivota vi shte nastapi sled kato slojite krai na vsi4ko tova i potarsite nejeneniqt..Tolkova mnogo ima na tozi svqt ..za 1 maj li jiveete vie?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
mariq ( преди 11 години )
az izlizam s jenen maj sa6to razlikata ni e 10 godini kato az sam na 19 toi e jenen ot 6 i nqma deca prekaleno mnogo mu li4i 4e iska da bade s men pred vsi4ki a ne samo da se krieme ne pravqt sex s jena mu za6toto tq se pribira dosta kasno a kogato se vijda s men mi se naslajdava po nai istinskiq na4in na nego mu e pisnalo da e vse taka vse pak toi e na 29 ne znam kakvo da pravq az sa6to imam 4ystva no onaq sigyrno 6te me pre4yka ako razbere
отговор Сигнализирай за неуместен коментар