Семейство

Нещата, за които всеки родител е благодарен

Децата ни подмладяват и ни даряват с най-чистата обич

26.11.2012г. / 17 04ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеки родител се гордее с децата си и е безумно щастлив, когато е с тях. И все пак, понякога се налага да поискаме помощ, за да се справим идеално с тежките отговорности на родителството.

Свързани статии

Ето за кои неща трябва да сме много благодарни в навечерието на най-големия християнски празник – Рождество Христово (Коледа):

  • Бабите

Колкото и досадни да са бабите понякога, доказано е, че трудно може да се справим без тях с всички родителски задължения, професионални ангажименти и дори домакинската работа.

  • Приятелите с деца

Самотно е да си сам в парка с детето. Винаги е хубаво да ти прави компания някоя добра приятелка с нейното дете. Няма по-хубаво от това да отглеждаш децата си с децата на близки приятели. Може да разчиташ на помощта и подкрепата им във всеки един момент, както и те.

  • Детският парти кът

В последните години детски парти центрове никнат като гъби след дъжд. И в това няма нищо лошо, особено сега, в сезона на студовете, когато е трудно да седиш в минусовите температури с детето навън. Вместо това може да го заведеш в детския кът и то да поиграе със свои връстници на воля.

  • Врати със заключващи се брави

Всеки има правото на малко интимност и уединеност. Някои неща не бива да бъдат виждани от децата, благодарение на поне една врата с работеща ключалка у дома.

  • Децата подмладяват

Няма как да не сме благодарни най-вече за това, че децата ни събуждат спомена за нашето детство. Всяка игра с тях, всеки разговор е сякаш дежавю, което ни връща отново в нашите най-ранни години, когато децата бяхме ние и бяхме точно толкова непослушни, колкото нашите деца. Те ни подмладяват и ни карат да се чувстваме истински живи, а това е незаменимо!

Коментирай