Семейство

Плюсове и минуси на зимната сватба

Сватба през зимата – бяло очарование

27.11.2012г. / 14 32ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всички искат да се женят през пролетта и лятото, макар че традиционно, в миналото заради трудовия календар, сватбите са се правили през зимата – когато реколтата е прибрана и няма работа на полето. Какви са плюсовете и минусите на зимната сватба:

Плюсове:

Няма опашка в ритуалната зала – може те да си запишете любима дата и час – може би само 21.12.2012 г. е заета вече.

Ниски цени – подготовката за сватбата ще ви спести не малко пари – от сватбените агенции до фотографите – всички ще ви направят отстъпки. Булчинската рокля също ще ви излезе по-евтино.

Великолепни снимки – сватбена фотосесия на фона на зимния пейзаж – истинска вълшебна приказка.

Свързани статии

Романтика – да се ожениш на Нова година или на 14 февруари – деня на влюбените. Бъдете сигурни, че мъжът ви никога няма да забравя годишнината от сватбата ви.

Меден месец в топлите страни – много повече ще се зарадвате на медената екскурзия някъде на юг, когато у нас е студ и мраз.

Недостатъци:

Мразовитото време – задължително ще трябва да предвидите дебело зимно бяло палто върху роклята. А как ще се справите със снимките на открито? Събличате палтото – щракате и тичате на топло в ресторанта.

Кални улици – истинско предизвикателство е да опазите белите обувки и дългата булчинска рокля чисти от калта по улицата.

Грип – зимата е сезонът на грипа – дали булката и младоженецът ще бъдат здрави, дали кумовете няма да ги повали някоя простуда точно в най-важния ден.

Цветята – Как ще опазите булчинския букет и украсата на колата свежи в студеното време. Имайте предвид, че розите са много капризни в студа. Посъветвайте се в цветарския магазин, кои цветя са най-издръжливи в това време на годината.

Още фотопогледи на тема сватба:
Сватба в цвят лилав
Сватбени торти в 20 снимки

Коментирай