Семейство

Анджелина Джоли и Брад Пит готвят „зверска“ сватба

Кои любопитни гости ще присъстват на бракосъчетанието на холивудската двойка

01.03.2013г. / 15 45ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит все пак решиха да отпразнуват сватбата си с пищен празник. Тържеството ще се състои в замъка им в Южна Франция. Любопитното е, че на него са поканени не само приятели и роднини на младоженците, но и представители на животинския свят като слонове и понита.

Свързани статии

Въпреки че в световната преса неотдавна излезе съобщение, че двамата са се оженили тайно на Карибите, светските хроники продължават да съобщават за подготвящото се грандиозно тържество в Шато Мирвал. Очакваната дата ще бъде в края на май 2013.

Флористката Люсил Мишел е дала интервю за британското списание „Grazia“, в което съобщава, че гостите ги чака пътека, дълга 2 мили, минаваща сред фонтани и скачащи шотландски понита. Тя допълва, че Джоли и Брад искат церемонията да се състои преди залез слънце.

Когато гостите паркират колите си, ще бъдат посрещнати от стадо слонове. По този начин домакините се надяват да засилят доброто настроение. Може би идеята за слоновете е дошла от децата на звездната двойка. Засега обаче, виновниците за планираното сватбено тържество не дават интервюта.

Коментирай