Семейство

Среща с разведен мъж – положителните страни

Връзката с разведен мъж може да се окаже по-успешна

28.03.2013г. / 16 42ч.
Ана Петрова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Да излизате с разведен мъж, разбира се, си има своите позитиви и негативи, но както се пее в една песен „Винаги гледайте на живота от хубавата страна!“ Без да изпадаме в твърде краен позитивизъм и оптимизъм, ето кои са 5-те предимства да се срещате с разведен мъж:

1. Има опит

Преминавайки през различни фази от живота си, човек преживява и научава много. Бракът учи на отдаденост и грижи. По този начин той би могъл по-отрано да прецени дали нещата между вас имат потенциал за развитие и да прекрати връзката ви навреме, ако се наложи.

2. Внимателен е

Хората често повтарят една и съща грешка два пъти, а четири или дори пет пъти е нормално. Въпреки това, разведеният мъж е по-внимателен от останалите, защото осъзнава кое се е объркало и търси начини да не го повтаря.

3. Зрял е

Хубаво е хората да познават веселата, безгрижната си страна, но още по-хубаво е да могат да владеят сериозната си. Опитът води до израстване, което с краткотрайни, неангажиращи връзки не може да се постигне.

4. Знае цената на връзката

Свързани статии

Причините за развод са свързани с отношенията (или липсата на такива) между съпруга и съпругата. След като е преминал през тежък период, разведеният мъж може много повече да оцени факта, че е намерил някого, за когото го е грижа, и да се старае да го държи близо до сърцето си.

5. Ако е невинен, е идеален

В случай, че причината за развода е била съпругата му, а той се е оказал невинна жертва (с чифт рога), този мъж би бил добър спътник в живота. Вярно – ще е много предпазлив, защото опариш ли се веднъж, започваш да посягаш по-предпазливо към гозбата. Покажете му истинската си температура!

Коментирай