Семейство

Как да разберем дали той има интерес към нас

Привлечени от неизвестното

09.05.2013г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Пролетта отключва едни от най-приятните трепети, които дългата зима леко замрази, а именно любовните. Вълнението от срещането на погледа с обекта на нашите желания, са незабравими за нас моменти. Знаците в комуникацията с противоположния пол, често са трудни за разгадаване.

Когато сме привлечени искаме да разберем, дали това чувство съществува и при другия. Дали мислите за нас се промъкват тайно и в неговите нощи. Няколко съвета за това на какво точно да обърнем внимание, ще отговорят на редица въпроси, които си задаваме.

Свързани статии
  • Когато се срещнете, следва непринуден разговор, в който той се опитва да осъществи контакт между неговото и вашето тяло. Навежда се леко към вас или ви докосва по рамото, ръката, гърба, косата.
  • Погледът му е светлина. Очите издават това, което се случва вътре в нас. Този поглед няма как да го сбъркате.
  • Става част от обкръжението ви или посещава често места, на които знае, че може да ви срещне. Той няма да спира да ви наблюдава, да изучава вашите навици и поведение.
  • Умее да ви изслушва. Всичко, което разказвате представлява интерес за него. Това го показва, включвайки се активно с въпроси по темата, която дискутирате. Не ви прекъсва и не прекалява със собственото си представяне.
  • Смее се заедно с вас, защото обожава усмивката ви. Дори да е най-скучният виц, за нищо на света не би пропуснал да види грейналото ви лице.
  • Притеснява се във ваше присъствие. Ускореното дишане, играта с погледа, който периодично бяга встрани. Не знае какво да прави с ръцете си, как да ги държи.
  • Опитва се да остане насаме с вас. Въпреки, че жените са онези, които изразяват по-смело емоциите си, мъжете все пак полагат някакви усилия това да се случи и при тях. Не всеки мъж с лекота може да открие романтиката, но жената може да е онази нотка, която да я събуди.

Снимка: Sxc.hu

Коментирай