Семейство

Какво побърква мъжете

Фантазии и игри на тъмно

15.05.2013г. / 11 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Страстта винаги е била част от секса. Всеки я вижда и приема под различна форма. Редовният сексуален живот не значи непременно хубав секс. Често постъпваме като егоисти, без да се замисляме какво харесва на партньора. Има двойки, в които желанията не винаги се споделят или се спестяват някои от тях. Ето го списъка с нещата, които харесва той.

Дали не е време да се отпуснете? Покажете на вашето момче колко сте секси и необуздана. Събудете мръсницата в себе си и го накарайте да ви желае още по-силно. Това ще бъде една приятна изненада за него, а може би ще сбъднете и някои от неговите желания.

Свързани статии

Гледайте еротични филми заедно

Повечето мъже смятат, че партньорката им ревнува, когато те гледат порно и затова го правят сами. Нещата са във ваши ръце. Вземете дистанционното и превключете изненадващо на друг канал. Може да обсъждате това, което наблюдавате и да пробвате нещо различно.

Четете еротични романи. Това ще събуди фантазиите и на двама ви.

Следващата стъпка изисква доверие към него

Обуйте силиконови чорапи, които той ще събуе или пък вие. Позволете му да завърже ръцете ви и да ви контролира напълно. Нека ви завърже така, че да можете по всяко време сама да се освободите. Мъжете обичат да контролират ситуацията.

Играйте роли

Влезте в тайните му мисли и желания. Бъдете главната героиня с ново име и поведение. Представете непознатата в себе си. Коя сте? Медицинска сестра, принцеса от двореца или просто кучка?

Пошляпване по дупето

Много мъже биха искали да напляскат непослушното момиче във вас, но не смеят. Покажете му, че ви харесва между тласъците да „накаже“ вашите секси задни части.

Забраненият плод

Пуснете го да влезе там, където досега не сте му давали. Аналният секс е горещо желание на почти всеки мъж. Купете си лубриканти, които ще улеснят проникването на пениса му. Това ще бъде една много приятна изненада. Освен това много мъже се възбуждат от леката болка, която изпитвате първите минути при анален секс.

Търсете си ерогенните зони

Бъдете изследователи. Докосвайте с език и пръсти тялото му. Позволете и той да прави същото с вас. Нека открие нещо ново.

Говорете мръсотии

Ако досега не сте го правили, опитайте да кажете нещо мръсно. Мъжете се възбуждат от тези думи. С изненада ще откриете, че всъщност това възбужда и вас.

Стимулирайте перинеума му. Това е меката част между пениса и ануса му.

Мислите си, че еротиката в леглото идва само от банана и ягодите? Вземете кубче лед и го разходете по тялото и устните си. Нека тялото ви настръхне.

Мастурбирайте пред него

Той ще полудее от възбуда, а в даден момент няма да издържи и ще се включи горещо към вашата игра.

И на последно място сложете си червено червило

Устните изглеждат подпухнали и сякаш са пълни с кръв. Това го кара да си представи срамните ви устни по време на акт, които също са изпълнени с кръв.

Снимка: Getty Images

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
nqma znachenie ( преди 10 години )
Абе вие нормални ли сте? Какви са тези *** съвети? Кой ще подлудите нормалният или перверзния мъж и трябва ли всяка жена да е ***?Вие наистина сте изтрещяли - ако хората се различават по нещо от животните, то е по втората сигнална система, която липсва при животните. Най-добрият секс се прави с главния мозък, а не с гръбначния. Абсолютно съм сигурен, че не знаете какво е секс и какво е удоволствието от добрия секс!Вие сте едни извратеняци, които нямате представа от удоволствието и никога не сте го изпитвали, никога! Търсите го навсякъде, но не и там където трябва!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар