Семейство

Красиви предложения за сватбена торта

Специални предложения за вашия специален ден

17.05.2013г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Сватбеният ден е един от най-щастливите и запомнящи се. Организацията около сватбата започва месеци по-рано. Прехвърлят се списания с различни предложения за рокли, букети, подаръци за гостите, украса и какво ли още не. Всеки детайл се изпипва, за да бъде всичко както трябва. Едни двойки се доверяват на сватбените агенции, които ще се погрижат за всичко, други предпочитат сами да изберат.

Свързани статии

За почти всеки наш празник поръчваме или сами приготвяме торта. Сватбената торта е един от най-важните елементи за празника. Да избереш най-красивата и вкусна не е никак лесно. Когато ви предстои този важен избор, обърнете се към майстор сладкар. Сладкарството е изкуство. Всеки детайл си тежи на мястото. Няма нищо случайно, всичко е изпипано до последната подробност – ароматите, които се използват, формите от захар, които се изработват.

Добре е когато вече сте избрали кой да направи сватбената ви торта да споменете няколко основни неща.

Хубаво е да споделите каква е украсата на ресторанта, в какъв цвят сте я избрали. Цветът на роклята, какви вкусове и аромати предпочитате. Ако има нещо специално за вас и половинката ви, като мил спомен от вашето запознаване, също е добре да го споделите. Така събирайки и обработвайки тази така важна за вас информация, майсторът-сладкар ще създаде подходящата торта.

Вероятно ще се наложи и да дегустирате няколко различни вкуса. Ако предпочитате смесването на два или повече аромата също може да го споделите. А и вашите гости ще останат приятно изненадани от тази експлозия от вкусове. Не на последно място е дизайнът на тортата. Следващите няколко красиви снимки със сигурност ще ви помогнат да изберете нещо красиво и оригинално, което може да добавите към вашите идеи.

Невероятно красива торта с дантелени и флорални орнаменти. Една изисканост, която напомня за кралски двор. Цветът е екрю, може би като цвета на роклята и бельото, които ще носите.

Снимка: Reuters

Нещо забавно и нестандартно. Може в центъра на тортата да бъде автомобилът, с който ще се придвижвате. Скъп, ретро стил или пък мотор?

Снимка: Reuters

Тортата може да говори за мястото на вашата сватба.

Снимка: Reuters

Може да бъде със снимки от най-милите ви моменти с любимия човек.

Снимка: Reuters

Да напомня за морето и за сватбения ден край брега.

Снимка: Sxc.hu

Да декорирате със свежи цветя

Снимки: Sxc.hu

Коментирай