Семейство

Пет неща, за които булката не бива да се тревожи на сватбата

Времето е най-честата причина младоженките да нервничат, а не трябва

04.06.2013г. / 14 10ч.
Нина Иванова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Денят, в който се омъжваме е не просто специален, важен и емоционален, това е денят, в който създаваме нашето ново семейство. Порастваме и приемаме да изпълняваме семейни отговорности, които изискват усилия, търпение и разбира се, много любов. Всички дами, които са минали през това, знаят, че подготовката за сватбата е колкото приятна, толкова и изнервяща. Но дойде ли той, денят на голямото „Да“, трябва да забравите всички грижи, ангажименти и подробности и да се отдадете на вашия празник.

Ето защо не бива да се притеснявате за 5 неща, които обикновено тормозят и влудяват булките дори и на сватбения ден:

Времето

Дали вали или е 40 градуса, това вече не бива да ви притеснява. Вие сте най-красивата булка, омъжвате се за най-прекрасния мъж на света и единственото, което има значение, са вашите усмивки в този ден. Малко дъжд не може и не бива да развали настроението ви.

Петно на сватбената ви рокля

Да, със сигурност не е приятно да се окапете с червено вино точно в този ден, но пък се случва! Недейте да драматизирате толкова, вие не сте картина на стената, а жив човек. Емоциите не са ви чужди, но има ли смисъл да се тормозите за едно петно върху рокля, която повече никога няма да облечете?!

Неподходящ коментар по време на речта на кума

Намек за многото бивши приятелки на вече вашия съпруг в речта на кума наистина не е много подходящо за сватбен момент, който се запечатва на поне десет видеокамери, но... бъдете над тези неща. Приемете, че всички на сватбата се вълнуват толкова много, че едва ли ще запомнят за дълго подобен коментар. Само след миг всички ще са около вас, засипвайки ви с комплименти. И не само това, но мъжът на живота ви е влюбен във вас, сега, в този момент, и само това има значение.

Плачещо бебе по време на церемонията

Свързани статии

В 99% от сватбите винаги има по едно ревливо бебе, което направо се дере, докато служителката в гражданското се опитва да ви бракосъчетае по по-безшумен начин. Е, явно няма да стане, но пък поне ще се подготвите какво ви чака малко след като се ожените. Бебешкият рев не е чак такова зло, когато сте подготвени за него. :-)

Пиян приятел

Няма сватба, на която да липсва поне един добре почерпен приятел, който се радва твъ-ъ-рде шумно за младоженците. Е, какво пък! На гръцките сватби се чупят чинии, така че и да строши няколко чаши, не го мислете, на хубаво е! Пощипвал бил шаферките на хорото! Лошо няма, де, млади хора са, забавляват се! Гледайте на всичко с усмивка и не спирайте да се забавлявате. Ако вашият приятел прекали с изпълненията на сватбата, винаги има услужливи роднини, които ще му помогнат да си хване такси...

Коментирай