Семейство

4 знака, че той не иска да се жени. Никога!

Купува си свръх скъпа кола

09.06.2013г. / 12 10ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Във връзката си с един мъж жената търси предимно опора и силен гръб, на който да се облегне. Ако усети нужната й стабилност, тя ще бъде верен и най-добър приятел завинаги. Но ако не срещне това, за което мечтае и търси, най-добре е да напусне този мъж, преди да я е наранил прекалено силно.

За да разпознаете мъжа, който не иска обвързване и брак, противно на вас, можете да се осланяте преди всичко на интуицията си. Ако имате нужда от сигурни доказателства, за да сте сигурна, че той не иска семейство, има няколко убедителни знаци:

1. Купува си скъпа кола

Ако не разполага с много финансови средства обикновено, а изведнъж решава да си купи кола, която ще му коства половината заплата на месец, ясно е, че той не се е залетял да се жени. Мъж, който дава голяма част от доходите си за колата си, явно няма намерение да ги дава за съпруга и деца.

2. Нарича женените си приятели „загубеняци“

Свързани статии

Често обижда приятелите си, че са загърбили купоните и сбирките, за да сменят пелени и изваряват шишета. За него това е най-голямата глупост, която може да ти се случи в живота и не дава никаква заявка, че иска да прави същото, дори и след време. Да ви казваме ли какво означава подобно поведение?

3. Кара ви да плачете. Често

Мъж, който не се държи с уважение към вас и ви кара да плачете, очевидно не е подходящият избор да прекарате живота си с него, не мислите ли?

4. Повтаря, че за него бракът е безсмислена институция

Ако вие споделяте неговото мнение и не вярвате в брака, смятайки, че това е безумно в XXI век, със сигурност сте намерили човека, с който да споделите живота си. Но ако сте романтик по душа, вярвате в сродните души и пръстенът за вас наистина е символ на вечната любов, то не губете време да го разубеждавате, а потърсете Истинския мъж.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
да, така си го избрах и аз, да не се женим, пък той взе, че поиска и даже дете ми направи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време