Семейство

Любовен хороскоп от 25 до 30 ноември

Какво ви очаква в любовта?

25.11.2013г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Седмицата се очертава динамична за всички зодиакални знаци. Ще има страст, емоции, нежност, изненади, но и не са изключени раздели за представителите на някои зодии.

Овен

Тази седмица ще бъдете изправени пред сериозен избор в интимен план. Вероятно има някой, с когото споделяте интимните си моменти, но ако не се чувствате добре с него, бъдете открити. Бъдете смели и изберете честността вместо лъжата.

Телец

Още днес, в понеделник ще усетите влиянието на Меркурий и Сатурн. Ще вземете дългоочаквано решение. Ще се опитате да постигнете стабилност не само във финансов план, но и в любовен.

Близнаци

В сряда следобед до петък вечер Луната ще ви донесе романтика, много емоции и може би ще получите отговори на въпроси, които вълнуват сърцето ви. Моментът е подходящ за поставянето на ново начало, нова среща с някого, когото намирате за специален. Ако сте обвързани, в края на седмицата страстта между вас и половинката ви ще се разпали. В събота не е изключено да посетите социално събитие и да срещнете интересен човек и това благодарение на Слънцето, което ще изпрати благоприятна светлина към Уран.

Рак

В средата на тази седмица, тези от вас, които са обвързани е много вероятно да проведат разговор с половинката си за съвместно съжителство и създаване на семейство. Направете почивните дни романтични.

Лъв

През тази седмица любовта за Лъвовете ще бъде едно приключение и вие определено ще се опитате да се възползвате от него. Периодът е подходящ за организирането на импровизирано пътуване за вас и половинката ви. Лъвовете обичат живота и може би е време да посетите някоя екзотична дестинация, която обмисляте от доста време.

Дева

Седмицата е успешна за реализирането на творчески проекти. В любовен план забавленията извън леглото с любимия ще закрепят вашата връзка. Изберете активност, някакво хоби или дейност, в която да се забавлявате заедно. Седмицата се очертава с много приятни романтични моменти и страст.

Везни

Тази седмица луната ще премине през вашия знак в сряда вечер. Ще разкриете вашите емоции и чувства към специален за вас човек. Бъдете открити, защото това ще бъде решаващо, за да могат отношенията ви да процъфтят. Хубавите моменти тепърва предстоят. Не се тревожете излишно.

Скорпион

За тези, които нямат половинка до себе си, почивните дни може да се окажат подходящото време да срещнат нова любов. За тези, които са във връзка е добре да обърнат повече внимание на партньора си. Ако дадете дума за нещо на любимия човек, не се отмятайте, а доведете нещата докрай.

Стрелец

Тази седмица за вас ще е специална, защото ще искате да зарадвате любимия човек с екстравагантен подарък. И все пак бъдете внимателни при покупките. Ако нямате човек до себе си, в събота звездите са на ваша страна. Задължително посетете клуб или друго социално мероприятие.

Свързани статии

Козирог

Още в понеделник ще усетите любовта между вас и партньора ви много силно. За вас любимият човек е и приятел. През почивните дни е изключително подходящо да посетите заедно семинар или някакъв друг вид интелектуална стимулация, която ще се отрази благоприятно на отношенията ви.

Водолей

От понеделник до сряда е възможно да почувствате дълбоки желания, които да бъдат и леко объркващи за вас. Това може да се окаже копнеж да бъдете с някого, но страхът от крачка напред ви предпазва от започването на нов контакт. Тези, които имат връзка не е изключено да се почувстват неловко от бързо развиващите се събития.

Риби

Още през първия ден на седмицата до сряда вашият емоционален акцент ще бъде поставен върху изграждането на по-дълбока връзка с вашата половинка. В любовта ще ви води преди всичко интуицията. Не е изключено партньорът ви да се усъмни в чувствата ви, затова дайте всичко от себе си и разсейте това недоразумение.

Коментирай