Семейство

Любовен хороскоп за 10-16 февруари 2014 година

Какво ви очаква в седмицата на Свети Валентин?

10.02.2014г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu


Дева

Някои от представителите на зодия Дева е възможно да изпитват страх от отхвърляне на любовта им и това да е причина да обичат тайно. Не се затваряйте в себе си, така никога няма да разберете какви са шансовете ви. Бъдете смели. Ако имате половинка до себе си, дайте свобода на романтиката и се постарайте повече в организирането на изненада за празника на Свети Валентин.

Везни

Възможно е някои от вас да се почувстват разочаровани в любовта в началото на седмицата. До средата на седмицата не избързвайте с покупката на подаръка за Деня на влюбените, защото преценката ви може да се окаже неправилна. В петък вече ще сте се подготвили на ниво за романтичната вечер.

Скорпион

Задълженията в работата и дома са били доста интензивни и това ви действа малко объркващо по отношение на баланса между семейството и работата. Опитайте се да намалите напрежението. Не се претоварвайте през тази седмица със служебни задължения, защото това може да провали празника ви.

Стрелец

Въпреки наближаващия празник, някои от вас не са настроени романтично. Ако ви предстоят някакви важни разговори с половинката, бъдете достатъчно ясни, защото посланията ви може да останат неразбрани. Не пропускайте да отбележите и „Свети Валентин“ подобаващо.

Свързани статии

Козирог

Някой от приятелския ви кръг може да се опита да повлияе на желанието ви да привлечете вниманието на някой, който е обект на вашето желание. Помислете дали това наистина ви е приятел или човек, който се опитва да саботира любовта ви. Ако имате половинка до себе си, вечерта на „Свети Валентин“ се очертава романтично-еротична за вас.

Водолей

Ако седмицата тръгне с леко напрежение в служебен план, не позволявайте на емоциите да вземат превес. Тези от вас, които имат партньор, ги очаква романтичен уикенд. Пълнолунието ще ви помогне да се насладите на една специална вечер. За някои от вас това може да е предложение за стъпка напред, като брак например.

Риби

През тази седмица е възможно половинката ви да реши, че криете нещо. Преди нещата да са излезли извън контрол е добре да поговорите. Ще се усещате и така сякаш имате нужда да бъдете малко време сами. За уикенда организирайте нещо романтично като например посещаване на спа център и хубава вечеря.

Коментирай