Семейство

Любовен хороскоп за 17-23 март 2014

Какво да очаквате в любовта

17.03.2014г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Лъв

Желанието за любов на Лъвовете може да ги подтикне да отдадат любовта си не на един, а на двама партньори. Ако имате половинка до себе си, през тази седмица Венера и Уран отварят пред вас и партньора ви романтиката. Възползвайте се от нея.

Дева

Комуникацията между вас и половинката ви ще се промени в положителна посока. Предстоят дни, в които не само ще си говорите повече, но и ще се изслушвате. Някои от вас може да започнат да правят планове за общото бъдеще. Ако нямате половинка, огледайте се, защото любовта е близо.

Везни

Везните може би са усетили, че напоследък любовният им живот е леко скучен или че отношенията с половинката могат да се опишат по-скоро като революция. Ако се усещате потиснати, през тази седмица има възможност да промените това като дадете тласък на романтиката. За тези, които са необвързани има шанс да започнат любовна афера.

Скорпион

Скорпионите отново са подвластни на кариерата. Помислете за съчетаване на служебните задължения с романтичните моменти с половинката си. Отделете повече време за активности, които и двамата харесвате. През тази седмица любовта е на ваша страна, а ако нямате половинка до себе си, в събота има шанс да срещнете някого.

Стрелец

Ако сте необвързани или в отворена връзка, през тази седмица ще усетите стимулираща енергия по отношение на любовта. Но ако имате сериозна връзка, нещата може да се окажат малко сложни. Егото и на двама ви може да направи така, че стабилното партньорство между вас да се разпадне. Ако се чувствате отегчени от половинката си, дайте свобода на въображението си и измислете нещо романтично и секси.

Свързани статии

Козирог

Без значение на какъв етап от вашата връзка сте, тази седмица е положителна за любовта. Една оптимистична перспектива може да премахне негативното мислене след понеделник. Възможно е някои от вас да се вдъхновят силно и да измислят нещо наистина много романтично, с което да покажат чувствата си към любим човек. Ще бъде лесно за вас да ги изразите.

Водолей

Когато става въпрос за романтика, при вас е горещо. Във вторник планетите ще се придвижат към сектора на комуникацията. Може внезапно да разкриете своите чувства към някой специален за вас човек. Ако нямате половинка до себе си, някой може да ви изненада с покана за среща.

Риби

Умът ви ще е пълен с романтични фантазии. Някои от вас може да се преструват, че всичко във връзката им е съвършено и изпълнено с любов, но в действителност това да не е реално. Не се преструвайте, че всичко е приказно. Щастливи ще са само тези, които наистина имат любов във връзката си.

Коментирай