Семейство

Хороскоп за годината на Червената огнена маймуна (част трета)

Успехи за Маймуната

10.02.2016г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Куче (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

Кучето е много дисциплинирано, то е привърженик на ясните правила и действията на хаотичната Маймуна никак не му допадат. Хората, родени в годината на Кучето са семеен тип, те са привърженици на домашния уют и дълготрайните отношения. Маймуната пък е ценител на красотата, затова всячески ще подпомага Кучето в дейности, свързани с подобряване на бита.

Ако от доста време Кучето обмисля някакви ремонти и все не му достигат сили, време и пари, то през тази година ще успее да се справи. Покупка на мебели, на бяла техника, на мебели – ще се случва лесно и и без да са необходими допълнителни финанси.

Ще се случат и други интересни новости. Кучето ще прекрати връзки, които вече са изчерпали съдържанието си и ще създаде съвсем различни контакти, базирани на хоби или творчески интереси.

Кучето е доверчиво, лоялно и не е привърженик на краткотрайните и хаотични връзки. Не е желателно да променя каквото и да било, свързано със семейния или социалния си статус. Обвързаните трябва да направят всичко възможно, за да изгладят различията.

Необвързаните едва ли ще попаднат на подходящия човек точно през тази година, но това не значи, че не трябва да опитват. Ако пък към този момент поддържат връзка, то по-добре е да опознаят по-добре човека до себе си. Не е изключено да открият неподозирани възможности, които си заслужават вниманието.

Снимка: istock

Глиган (Свиня) (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

Свинята е любител на безгрижния и обезпечен живот. Тя принципно няма нищо против да се забавлява и в годината на Маймуната едва ли ще има от какво да се оплаква. Щом има положителни емоции, развлечения и може да задоволи прищевките си Свинята се чувства прекрасно.

Зарежда се с вдъхновение и е в състояние да реализира творческите си проекти. При което едва ли ще се наложи да чака твърде дълго предполагаемия финансов резултат, защото Свинята по някакъв мистичен начин привлича парите към себе си.

Що се отнася до личния живот, то в тази насока Свинята съвсем няма причини за тревога. Тя е желана компания от всички и навсякъде, така че няма празник или мероприятие, на което да не бъде поканена. В годината на Маймуната Свинята може да усети всичко друго, но не и самота и изолираност. Даже напротив – на моменти контактите може да се окажат доста изтощителни.

Свързани статии

Семейните представители, родени в годината на Свинята ще преживеят неизпитани до момента романтични емоции. Свинята е природно деликатна, склонна на компромиси и в нейния дом ще цари хармония, спокойствие и уют. Ще намери нови приятели и ще укрепи старите връзки.

Що се отнася до необвързаните, то Маймуната няма да се намесва в решенията им. Ще живеят самостоятелно или съвместно по собствен избор и преценка.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай