Семейство

Изберете перфектния подарък за 8-и март

Грижа и внимание за празника на жената

04.03.2016г. / 16 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Grand Optics & Joy Optics

Снимка: Grand Optics & Joy Optics

Март е любим месец на всички господа, в който засвидетелстват внимание към своите дами. Всеки иска да зарадва любимата жена с нещо, но с какво? Цветя, бонбони, парфюм или бижута? Доста тривиално и скучно. Половинката ви едва ли ще остане изненадана.

Ние имаме друго предложение за вас. Нови слънчеви или диоптрични очила от Grand Optics & Joy Optics. Да, доста нестандартно решение, но тя със сигурност ще го оцени. Освен това е и изгодно. От 6-ти до 9-ти март всички слънчеви очила и диоптрични рамки с марките Guess, Calvin Klein, Point и Sting ще се предлагат с - 50 % отстъпка.

Изборът е голям, а качеството – гарантирано от голямата оптична верига. Как да изберете подходящите очила, които да ѝ харесат и същевременно да ѝ бъдат удобни и да отговарят на стила ѝ?

Добра идея е да закупите ваучер за подарък. Ваучерите важат за всички продукти в оптиката – слънчеви очила, диоптрични, рамки, стъкла, контактни лещи и аксесоари. Вашата дама сама ще направи избора си, а ние гарантираме, че ще остане доволна.

Повече информация за офертата вижте на www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg

Коментирай