Семейство

Нов детски лагер в Пампорово стартира това лято

„Родопско лято с мама и татко“ е 4-дневно приключение за активна почивка на деца и родители

15.07.2016г. / 09 03ч.
Михаела Лазарова
Нов детски лагер в Пампорово стартира това лято

Нов планински лагер за деца стартира това лято в курорта Пампорово в Родопите. Нестандартната ваканция е подходяща за семейства с деца между 6 и 12-годишна възраст, като успешно съчетава спортни приключения, отдих в планината и придобиване на нови знания.

„Автентичната родопска ваканция се организира от Green Life Family Apartments Пампорово, след като миналата година компанията успешно проведе поредица от скаутски лагери в Банско“, казва Илиян Маринов, търговски мениджър на Green Life Development&Resorts.

„Целта ни е да предложим алтернатива на морската почивка, като помогнем на децата да опознаят Родопите, да се движат активно в организираните, съобразени с възрастта им преходи, да ловят риба, да се хранят с вкусна и здравословна храна и да се забавляват сред природата. Същевременно, родителите ще имат възможност да се отдадат на спокойствието, което Пампорово предлага през лятото“, допълва Маринов.

Всеки ден от 4-дневния престой предлага различни занимания като събиране на горски билки, пешеходен тур към кула Снежанка, посещение на Смолянските езера, красивите пещери до с. Смилян. За децата ще има и пикник сред природата с прясно уловена от самите тях пъстърва и посещение на конна база, където сред гълъби и пауни, децата ще научат повече за животинския свят.

Докато малчуганите са заети с приключения, родителите могат да се насладят на спокойствието и красотата на Пампорово. Ресторантът на комплекса предлага богата селекция от типичните за родопския край гозби. Ще може да избягате от забързаното ежедневие на града и да се заредите със слънце и чист планински въздух или да релаксирате в модерен спа център.

Ако родителите искат да придобият умения за справяне в природата, могат и да се присъединят към децата и да превърнат почивката в невероятно семейно приключение. Родопският лагер в Пампорово стартира всеки понеделник в периода 04.07 – 28.08.2016 г. и е с 4 нощувки.

Включва настаняване на двама възрастни и едно дете до 12 години, закуски, обеди и вечери, транспорт, входни такси и такса за планински водач.

Коментирай