Семейство

Грижа за семейството и много приказни моменти с NIVEA Crème

Помогни на SOS Детски селища България

10.10.2016г. / 13 07ч.
Михаела Лазарова
Гери Турийска. Снимка: NIVEA

Гери Турийска. Снимка: NIVEA

Марка №1 в грижата за кожата Nivea продължава традицията си в отношението към грижата за семейството, като за втора поредна година ще осигури на своите потребители възможността да допринесат за развитието на дейността на организацията SOS Детски селища България.

Nivea ще дари на организацията по 30 стотинки за всеки закупен продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“. През миналата година инициативата на Nivea донесе много радост и усмивки на приятелите на марката.

Бяха събрани и дарени 36 519 лв. за приемните семейства в SOS Детски селища България. За да бъде още по-приказна кампанията, сега всички почитатели на синия крем, могат да напишат своята кратка приказка, посветена на грижата, обичта и семейството, като добавят хаштаг #ПриказнаСиня Грижа и я публикуват във Facebook, след 10 октомври 2016 година. 

Един от порасналите вече възпитаници на SOS Детски селища - Пламен Траянов, лично прочете собствената си история за преживяното в селището в гр. Трявна на специално събитие за обявяване старта на кампанията.

Сред първите посланици на инициативата, които също написаха приказки за децата от SOS Детски селища, са Рафи, Дивна, Деси Добрева, Играта, Мона, Гери Турийска, Башар Рахал, Силвия Лулчева и Василена Винченцо, както и много журналисти и блогъри. Те са само част от хората, които заедно се включиха в инициативата за написване на приказка за грижата, обичта и семейството със специално създадения за кампанията хаштаг.

Всеки, който желае да подкрепи инициативата, в рамките на един месец може да публикува своята приказка във Фейсбук. Всяка седмица на лотариен принцип ще бъдат теглени двама победители, които ще получат подаръци от Nivea. След края на кампанията 20 от приказките ще бъдат събрани и публикувани в специална книжка, илюстрирана от децата от SOS Детски селища България.

Пълните правила на #ПриказнаСиняГрижа са качени на страницата на Nivea България във Фейсбук https://www.facebook.com/niveabg/.

Тази година Nivea Crème отново ще зарадва своите потребители с лимитираната серия с вече познатите четирима приказни герои – Тео, Мая, Зайо и Феята. Към любимия крем в познатата синя кутийка, през следващите месеци в търговската мрежа ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: „Тео и Зайо си правят състезание“, „Мая и феята отиват на плаж“, „Тео и Зайо строят къща“ и „Мая и феята подреждат стаята“.

Приказките към лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“ са създадени така, че да възпитават и учат децата на истинските ценности в живота – закрила, любов, нежност и грижа. Героите се изправят пред нови приключения, които преодоляват с подкрепата на своите родители и Nivea Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж.

Завладяващите илюстрации в книжките отново са дело на илюстраторката Жуел Турлюне, а историите на писателя Удо Вайгелт са посветени на нуждата да сме у дома и да усещаме грижата и сигурността, които семейството дава на всеки от нас.

С красивите си илюстрации и увлекателни истории лимитираната серия на Nivea Crème има за цел да донесе още много споделени вълшебни моменти на грижа за родители и деца. Станете и вие посланици на инициативата и помогнете на повече български деца да имат приказното детство, което заслужават!

Снимки: NIVEA

Коментирай
Свободно време