Семейство

Най-накрая мир за Анджелина Джоли и Брад Пит

Двамата постигнаха общо споразумение

10.01.2017г. / 14 39ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездната двойка в развод Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая се споразумяха и решиха да не обсъждат раздялата си публично.

След доста нападки от страна на Джоли и мълчание от Пит, все пак двамата са решили да загърбят неразбирателството и да се разведат възможно най-безшумно.

Свързани статии

Двамата актьори направиха общо изявление, в което казват, че са решени да действат на общ фронт, в името на децата.

В изявлението двойката казва още, че са взели решение да запазят всички документи конфиденциални и ще ангажират частен съдия за техния случай. Ще пазят в конфиденциалност всички решения и предприети действия по делото, за да предпазят здравето и сигурността на децата си.

Към момента 53-годишният Брад има възможност да вижда децата си само в присъствието на психолог. В последните седмици ситуацията между двамата доста се изостри, като според Анджелина бившият й съпруг е изключително уплашен да не би истината за него да излезе наяве, каквото и да означава това. Брад ѝ отвърна, че тя не мисли за здравето на децата, щом разгласява подробности от делото и личния им живот. Но явно сега здравият разум е надделял и двамата ще пазят стриктно мълчание, докато частният съдия вземе окончателно решение.

Междувременно Брад се появи на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ и изненада с присъствието си всички в залата, които бурно го аплодираха при излизането му на сцената. С този си жест колегите му ясно показаха, че го подкрепят в тежкия развод с Анджелина, а самият Брад изглеждаше доста отслабнал, в следствие явно на стреса напоследък.

Коментирай