Семейство

Каква жена сте според месеца на раждане?

Страстни в любовта или отмъстителни

03.08.2020г. / 12 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Кой е рожденият ви месец? Оказва се, че месецът на раждане има връзка не само с нашето здраве, но и добавя нотка към характера, който носим. Повече вижте в следващите редове.

Януари

Жените, родени през януари са изключително амбициозни, но в същото време консервативни и сериозни. Склонни са да бъдат много критични, но рядко биха разкрили чувствата си. Сближават се с хора, които са на тяхното интелектуално ниво и споделят едни и същи възгледи за живота.

Февруари

Ако сте родени през втория месец от годината, то вие сте много романтични и към вас трябва да се отнасят търпеливо. Не всеки може да ви разбере, заради променящото ви се настроение. Имате доста абстрактен начин на мислене. Ако някой ви предаде, повече няма да бъде ваш любим или приятел.

Март

Жените, родени през март имат силна харизма и чар. Те са посветени на другите и са изключително лоялни. Трудно се влюбват, дружелюбни са, стига да не засегнете интересите им. Да живееш с жена родена през март е истинско удоволствие.

Каква жена сте според зодията?

Април

Тези дами са дипломати и могат лесно да взаимодействат с хората. Повечето от тях са много ревниви и трудно биха простили изневяра. Априлските момичета ще ви направят най-щастливия човек на планетата. Отварят душата си за онези, които спечелят доверието им.

Май

Тези жени са много упорити и верни на своите принципи. Също така са и много привлекателни. Въпреки това, в съчетание с трудния характер, те стават опасни за всеки, който се влюби в тях. Ще ги помните цял живот, особено ако сте се разделили не като приятели.

Юни

Юнските дами са много любопитни, творчески и комуникативни. Но често казват неща, преди да са помислили добре. Въпреки това предпочитат да кажат истината в лицето на човека, отколкото да говорят зад гърба му. Също така са доста опасни играчи в любовта и мъжете често се превръщат в играчка в ръцете им.

Коментирай
Свободно време