Семейство

Седмичен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Нова любов за Везните

09.10.2017г. / 13 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

На работното място е възможно да има конфликти, провокирани от нечие поведение или липса на разбиране по актуалните задачи. Ситуацията може да се окаже по-сложна и по-драматична, отколкото сте си представяли. Намесвайте се само, ако сте лично засегнати. През останалото време заемете наблюдателна позиция.

Възстановявайте силите си в позната обстановка с обичайното си обкръжение. Запознанство с влиятелна личност ще е много полезно в професионален план, но не се опитвайте да променяте характера на отношенията от делови в лични.

Дева

Условията ще са подходящи за уреждане на финансови въпроси, които преди време са ви затруднявали. Може да използвате чужда помощ, но разчитайте предимно на себе си. В професионален план едва ли ще имате сериозни проблеми. Привлекателни сте и убедителни и бихте могли да придумате близките си да се справят с битовите задачи без ваше участие. Изпълнявайте обещанията към любимия човек. Ще освежите отношенията и ще откриете нови общи интереси.

Интериорът на всяка зодия

Везни

Едва ли ще се натъкнете на някакви сериозни затруднения в работата си. От една страна изискванията към вас няма да са по-високи от обикновено, а от друга ще ви хрумнат интересни идеи, които (с малко външна помощ) може да донесат допълнителни приходи. Контактите ще са интригуващи и вдъхновяващи.

Не е изключено да подобрите бита у дома или да направите покупка, с която ще облекчите труда си. Привлекателни сте и условията за стартиране на нова любовна връзка са налице. Имайте предвид, че нова връзка съвсем не означава нова авантюра.

Скорпион

На работното място събитията ще са динамични. Ще се случват различни новости, част от тях съвършено неочаквани. Посрещайте ги спокойно, обмисляйте последиците и едва тогава реагирайте. Ще разполагате с достатъчно време. Идеите ви, свързани с решаването на всякакви административни и социални задачи ще са оригинални, приложими и резултатни.

В личен план не всички преживявания ще са приятни. Надеждата ви да промените характера на съществуваща връзка от приятелска в любовна няма да се реализира. Ако вече сте обвързани, то следвайте чувствата си, а не „добронамерените“.

Коментирай