Семейство

Седмичен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Нова любов за Везните

09.10.2017г. / 13 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Не се натоварвайте с чужди отговорности. Използвайте наличното свободно време за самоусъвършенстване и придобиване на нови полезни навици. Действайте разумно, самостоятелно и с мисъл за резултатите в далечна перспектива. Споделяйте съмненията с близките си.

Може да не ви помогнат с личен опит или подходящ съвет, но при всички случаи ще ви изслушат и подкрепят. Разговаряйте с любимия човек за противоречията, но без излишни емоции и ожесточени спорове. Различията могат да бъдат и вдъхновяващи, стига да бъдат прилагани правилно.

Козирог

Условията за професионален напредък може да са минимални, но все пак ще ги има и от вас зависи да ги използвате. Ориентирайте усилията си в две насоки: за промяна на условията на настоящата си работа и намиране на допълнителни приходи или изобщо за смяна на работата и начина на реализация.

Не споделяйте намеренията си, докато не сте сигурни в решението, което ще вземете. Новите контакти ще са по-скоро на приятелска, отколкото на делова основа и ще ви подскажат начини за справяне с някои битови въпроси. Личните и любовни отношения ще са спокойни. Не обсъждайте деловите си затруднения, а възможностите за съвместни развлечения с партньора.

3 основни ползи от позитивното мислене

Водолей

Не се захващайте с твърде трудоемки занимания. Ориентирайте усилията си към рутинните познати задачи, действайте с умерено темпо и през този период се откажете от прекалено амбициозните планове. Естествено, че сте в състояние да постигнете целите си каквито и да са те, но това не бива да се случва на прекалено висока цена, т. е. за сметка на собственото ви здраве.

Кратко пътуване, свързано с обмяна на опит или обучение ще разнообрази ежедневието ви. Подредете личните вещи у дома, ще попаднете на предмет, който мислите, че е изгубен. Не задавайте неудобни въпроси на любимия човек, за да не провокирате конфликтни разговори. Формулирайте ясно желанията си, ако искате да получите взаимност.

Свързани статии

Риби

Не си поставяйте твърде амбициозни планове и не се стремете да ги постигнете на всяка цена. Възползвайте се от чуждия опит за да избегнете грешки, които изискват много време за корекция. Не рискувайте и не обсъждайте намеренията си за самостоятелна работа, изискваща творчески умения.

Грижете се за външния си вид. Не е изключено да присъствате на публични мероприятия, където да се натъкнете на стари познати. Не им давайте повод да ви обсъждат. Проявете искреност в личните отношения, за да получите същото и да се убедите в силата на чувствата на любимия човек.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай