Семейство

Седмичен хороскоп за 4 – 10 март

Овните да намалят темпото

04.03.2019г. / 16 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на месец март започва с нови предизвикателства. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не е препоръчително в началото на седмицата да се престаравате. Ще се справите много по-добре, ако действате с умерено темпо. Свързвайте актуалните си действия с отминалите събития, анализирайте ги и внасяйте корекции, където се налага. Не само ще имате възможност, но даже ще е задължително поради динамичната промяна на обстоятелствата.

Въпреки че контактите ви няма да са кой знае колко интензивни, събеседниците ви ще имат желание да водят с вас поверителни разговори и да ви споделят свои тайни. Преценявайте внимателно дали искате да ги изслушате, защото може да става въпрос за интрига. Що се отнася до самите вас, не е желателно да огласявате намеренията си.

Тонусът ви ще е достатъчно висок, за да се справите с всякаква работа, но мотивацията ви невинаги ще е стимулираща. Ще се справите с финансов въпрос, който отдавна „виси като дамоклев меч“ след като получите подкрепа оттам, откъдето най-малко сте очаквали.

Телец

Изразът „подгответе се за непредвидени събития“ звучи странно, защото как може човек да се подготви за нещо непредвидено, но през тази седмица трябва наистина да сте готови за промени. И то такива, които ще се случат внезапно и няма да можете да ги пренебрегнете. Може да не засегнат ежедневието ви в дълбочина, но ще ви накарат да се замислите за възможностите си.

Няма да е грешка, ако заложите на дейности, свързани с динамика и движение, на екипна работа, изискваща концентрация и хъс. Ще докажете и на себе си, и на конкуренцията, че сте в състояние да направите повече, отколкото това, което изискванията ви поставят.

Трябва да се отбележи, че въображението ви ще е по-силно от обикновено и може да ви подтикне към непривични за вас постъпки. Направете каквото сте намислили, независимо от мнението на околните. Мисълта, че изразходвате енергията си за нещо нестандартно ще повиши самочувствието ви.

Любовен хороскоп за 4 – 10 март

Близнаци

Опитайте се да разпределите задачите си така, че да разполагате с малко повече свободно време от обикновено. Ще се натъквате на затруднения, изискващи бърза реакция и контролирани емоции. Част от уговорките, деловите срещи, които предвиждате няма да се случат и вината няма да е ваша. За друга част ще се наложи да променяте условията „в движение“, чувството за несигурност ще предизвиква и пристъпи на тревожност.

Подготвяйте пътуванията си старателно, защото точно те ще са свързани с доста препъникамъни, особено стриктни бъдете към парите и документите си. Заради нередовни или погрешно попълнени документи част от задачите ви ще зациклят на едно място. В случай, че се наложи да усвоявате нова информация, занимавайте се само с нея. Разпределянето на вниманието ви в няколко посоки през тази седмица ще е неефективно.

Ще придобият актуалност стари дейности и… стари познати, които със сигурност няма да ви зарадват. Коригирайте своевременно грешките, ако се натъкнете на такива. Що се отнася до неизпълнените обещания, за които може да ви напомнят, търсете компромисни решения.

Рак

За представителите на вашия знак седмицата може да започне с лека апатия, безразличие, несигурност, липса на тонус и мотивация. Преценете собственото си състояние и помислете дали не е добра идея да се консултирате с личния си лекар, ако освен всичко ви измъчват пристъпи на главоболие и безсъние. По-скоро няма да се наложи, защото новата Луна ще повиши енергетиката и настроението ви. Тогава действителността ще придобие по-ярки очертания, а преживяванията ще са далеч по-интригуващи.

В този период можете да се ориентирате към по-сложни занимания, изискващи фантазия и нестандартен подход. Да усвоите нови знания, благодарение на които да напреднете с изоставените проекти. Да разширите влиянието си, да заинтригувате деловите си партньори (дори задграничните) и да стартирате обсъждането на нови сделки, чието детайлизиране ще изисква по-дълъг период от време.

Печелившата тактика е да комбинирате практическите с интелектуалните занимания.

Коментирай