Семейство

Любовен хороскоп за 27 май – 2 юни

Някои представители на зодиака ще се радват на романтика

27.05.2019г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Лъвовете ще се радват на успехи в кариерата и определено ще трябва да избират върху какво да се фокусират. Най-вероятно ще изберат професионалните въпроси, а не романтиката. В средата на седмицата може да се почувствате малко объркани относно любовния ви живот. Опитайте се да не споделяте с приятели, защото объркването може да е голямо. Ще трябва да скъсате и с някои идеалистични очаквания относно финансова подкрепа от страна на любимия човек.

Дева

Ако отскоро се срещате с някого, то нещата изглеждат обещаващи. Венера ще бъде във великолепен ъгъл както със Сатурн, така и с Плутон. Това се превръща в любовна история, която има съществени качества, силна интензивност и финансова реализация. Някои от обвързаните представители на зодията ги очаква пътуване. Възможни са проблеми по отношение на постигането на дългосрочните ви цели. До края на седмицата ще вземете важни решения.

Везни

С любимия човек ще работите за дългосрочна финансова стабилност. Добрата новина е, че най-накрая ще постигнете значима цел, която ще осигури дългосрочната сигурност, която и двамата търсите. Някои от вас може да закупят жилище. Доверете се на инстинкта на партньора си, когато става въпрос за финансови въпроси.

Скорпион

Винаги е хубаво, когато вие и вашият партньор сте на една и съща вълна за най-важното в живота и в отношенията ви. Венера все още се движи през вашия партньорски сектор, добавяйки хармония в любовния ви живот по всички начини. Тази седмица тя ще заеме добри позиции към няколко планети, което допълнително ще ви донесе хармония. Необвързаните Скорпиони да не забравят, че не всичко, което блести е злато.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати