Семейство

Любовен хороскоп за 27 май – 2 юни

Някои представители на зодиака ще се радват на романтика

27.05.2019г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Очаква ни една невероятна седмица за романтика, но що се отнася до комуникацията може и да не е толкова приятна. Добре ще е да прескочим важните разговори и решения. Виновниците за това ще бъдат Меркурий и Нептун. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще ви вълнуват повече финансовите въпроси, кариерното развитие и по-малко романтиката. Възможно е и партньорът ви да има идеи за бизнес. Но не се притеснявайте, нещата ще се подредят. Тези от вас, които търсят нова любов, нека да бъдат по-социални и рискуващи.

Телец

Има много поводи да бъдете щастливи и особено, когато става въпрос за любов. Венера е във вашия знак, което ви прави привлекателни за представителите на противоположния пол. Планетата на любовта ще заеме много добра позиция към няколко планети, което значително ще подобри връзката ви или романтичните перспективи. Необвързаните Телци имат шанс за интересни срещи и нови познанства.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще разчитат на половинката си за съвет и напътствие относно кариерата и финансите. Имате добри шансове да се радвате на повече приходи, но се нуждаете от правилни решения. Ако сте необвързани, може би надеждите ви за някого от миналото ще се обновят.

Рак

Искате партньорът ви да бъде вашата сила и опора, когато вие не можете да бъдете достатъчно силни. За щастие, въпреки препятствията в миналото или от последните дни, дадена ситуация ще ви даде да разберете, че това е вашият човек. За тези от вас, които търсят любовта, близък приятел може да ви запознае с интересна личност.

Коментирай
Свободно време